• Business

    Ολοκληρώνεται η εξαγορά του «Έψιλον» από το Σαββίδη-Ποιος αναλαμβάνει διευθυντής

    • NewsRoom
    Ιβάν Σαββίδης

    Ιβάν Σαββίδης


    Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον η διαδικασία για την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού «Έψιλον» από τον ομογενή επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη μετά τον οικονομικό έλεγχο που έγινε και τη συγκατάθεση του Βρυώνη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες αργά το βράδυ της Τετάρτης μετά από μια μαραθώνια σύσκεψη με τη συμμετοχή εκπροσώπων των δύο πλευρών, ο Φίλιππος Βρυώνης αποδέχθηκε τελικά να υπογράψει την έναρξη της διαδικασίας due diligence από την ελεγκτική Grand Thornton. Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη διαδικασία ακολουθεί αυτή του αρχικού ελέγχου που είχε πραγματοποιήσει η Deloitte, ουσιαστικά, δηλαδή, πρόκειται για τον δεύτερο έλεγχο.

    Ετσι, ολοκληρώνεται αυτόματα και η συμφωνία για τη μεταβίβαση και του υπόλοιπου 49% του Epsilon στη Dimera Μedia Investments. Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί ως και τις 2 Δεκεμβρίου.

    Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην ίδια συνάντηση, αποφασίστηκε επισήμως και συναινετικά πως τη γενική διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon θα αναλάβει ο εξειδικευμένος και πολύπειρος σε τηλεοπτικά θέματα μάνατζερ, Εντ Χολ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μένιος Φουρθιώτης: Ο Σαββίδης ζητά την άμεση απομάκρυνσή του από το «Ε»-Πόση αποζημίωση παίρνει

     



    ΣΧΟΛΙΑ