• Business

    H Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO παρούσα στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο

    • NewsRoom


    Στον 35ο επετειακό Μαραθώνιο της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, η Φαρμακοβιομηχανία DEMO έλαβε μέρος για δεύτερη χρονιά τρέχοντας με την ομάδα του Make A Wish (Κάνε Mία Ευχή Ελλάδος).

    80 και πλέον εργαζόμενοι της  DEMO ήταν εκεί!!! Στα 5χλμ και στα 10 χλμ ενώ στην κλασσική διαδρομή των  42χλμ συμμετείχαν 3 δρομείς . Με συγκίνηση, ομαδικότητα και υπερηφάνεια έτρεξαν για το “Κάνε Μια Ευχή”.  Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της DEMO έχουν θέσει ως πρώτη προτεραιότητα, στο πλαίσιο των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, την έμπρακτη στήριξη κοινωνικών φορέων που βοηθούν τα παιδιά ενώ με τον Οργανισμό Κάνε μια Ευχή έχουν συνεργασία από το 2015.  Η  DEMO MARATHON TEAM  ανανέωσε το ραντεβού της  για την επόμενη χρονιά ενώ οι δρομείς δήλωσαν χαρακτηριστικά  « Είναι μια ημέρα γιορτής που  πάντα κερδίζει η καλύτερη πλευρά σου»

    Τέλος σημειώνουμε ότι εκτός από τη DEMO MARATHON TEAM και από την DEMO SOCCER TEAM που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια 2017 στο τουρνουά 5 Χ5 του ΣΦΕΕ, πρόσφατα συστάθηκε και θεατρική ομάδα των εργαζομένων, η “panDEMOnium” όπου στόχο έχει για τη σεζόν 2017-2018 να ανεβάσει μια παιδική παράσταση σε ΜΚΟ, Νοσηλευτικά Ιδρύματα Παίδων και κλινικές



    ΣΧΟΛΙΑ