• Business

    Marta Ortega: Η χρυσή κληρονόμος των Zara και η πολυτάραχη ζωή της

    Μάρτα Ορτέγα


    Παρά το γεγονός ότι είναι ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, ο ιδρυτής της Zara, Amancio Ortega διατηρεί συνήθως κρατά ένα χαμηλό προφίλ. Αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο, οι παπαράτσι “έπιασαν” τον Ισπανό δισεκατομμυριούχο σε μια σπάνια “επίδειξη” μεγάλου πλούτου στο Σαιν-Τροπέ, καθώς οι παρατηρητές των σκαφών τον εντόπισαν πάνω από το υπερ-γιοτ των 41,2 εκατομμυρίων λιρών.Μάρτα Ορτέγα

    Για το πλήθος της μόδας, όμως, υπήρχε και κάτι άλλο στο σκάφος το οποίο τράβηξε όλη την προσοχή! Η 33χρονη κόρη του και η κληρονόμος της αυτοκρατορίας του, η Marta Ortega, ήταν, επίσης, παρούσα, “επιδεικνύοντας” το μοδάτο γούστο της στα είδη ένδυσης. Η εμφάνισή της ήταν κάτι αξιοσημείωτο, καθώς πρόκειται για μια σπάνια εικόνα της γυναίκας που πιθανότατα βρίσκεται πίσω από το 20% του περιεχομένου της μέσης βρετανικής γυναικείας ντουλάπας.

    Η Marta έχει τη θέση του ανώτερου δημιουργικού σύμβουλου σε όλες τις συλλογές της Zara Woman και, προφανώς, έχει πάρει πρώτη τα νέα ρούχα πριν καν φτάσουν στα καταστήματα. Παρά τον πλούτο της (η καθαρή αξία του πατέρα της ανερχόταν σε 65 δισεκατομμύρια λίρες στερλίνες κατά την τελευταία καταμέτρηση), η Marta Ortega ασκεί πράγματι αυτό που κηρύττει, αναμειγνύοντας την “μόδα του δρόμου” με μερικές επιλογές σχεδιαστών.Μάρτα Ορτέγα

    Θεωρείται ότι αυτή είναι (σε σχέση με τα δύο αδέλφια της) αυτή που θα αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση εάν ο πατέρας της συνταξιοδοτηθεί. Εργάζεται από την αρχή της σταδιοδρομίας της στην οικογενειακή επιχείρηση, ενώ δούλευε ως πωλήτρια στο κατάστημα στην Oxford Street, κατά τη διάρκεια των σπουδών της (Business Management στο Λονδίνο).

    Με ένα σημαντικό κύκλο φίλων, που συμπεριλαμβάνει την Αθηνά Ωνάση και την Βασίλισσα Letizia της Ισπανίας (η οποία επισκέπτεται τακτικά τα καταστήματα Zara), η Marta είναι, επίσης, βασική φιγούρα στην ισπανική ιππασία. Όλη η οικογένεια, ωστόσο, είναι γνωστή για την ιδιωτικότητά της και έγιναν μεγάλες προσπάθειες για να διατηρηθούν οι προσωπικές της σχέσεις έξω από τα φώτα της δημοσιότητας.

    Μάρτα Ορτέγα

    Το 2012, η ​​Marta παντρεύτηκε τον πρωταθλητή ιππασίας Sergio Alvarez Moya, σε μια ιδιωτική τελετή στην περιουσία του πατέρα της. Πήραν διαζύγιο πριν από μερικούς μήνες και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε σχέση με τον Carlos Torretta, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τις συμφωνίες των Kendall Jenner και Adriana Lima στην Ευρώπη.

    Καθώς συνεχίζει να ανυψώνεται στην εταιρεία και εγκαθιδρύει τον εαυτό της στο νέο σύνολο της μόδας της Μαδρίτης, η Marta Ortega είναι σίγουρα ένα όνομα που αξίζει να παρακολουθήσετε. Στην πραγματικότητα, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι οι πωλήσεις της Zara έφτασαν το περασμένο έτος τα 535,2 εκατομμύρια λίρες (μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο), μπορεί να είναι ήδη το πιο επιφανές όνομα στη μόδα, το οποίο δεν είχατε ακούσει ποτέ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μάρτα Ορτέγκα: Η κόρη του Mr ZARA είναι ένα fashion icon της εποχής

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο! H κρυφή παροχή των Zara που μόνο οι πολύ ψαγμένες γνωρίζουν

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εξωπραγματικό! Πόσα χρήματα βγάζει ο ιδιοκτήτης των Zara κάθε 60 δευτερόλεπτα;



    ΣΧΟΛΙΑ