• Business

    Η… επανάσταση της Uber ήρθε και στην Ελλάδα

    • NewsRoom
    Uber

    Uber


    Στα 31 του χρόνια ο ΜΚ έχει στο παρελθόν εργαστεί σε γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων. Γνώριζε καλά την Uber, την οποία και χρησιμοποιούσε συχνά στο Βέλγιο που ταξίδευε για προσωπικούς λόγους. Η λειτουργία της υπηρεσίας «ενοικίασης αυτοκινήτου με οδηγό» η οποία παρέχεται μέσω της εφαρμογής της Uber αποτέλεσε τη δική του ευκαιρία.

    «Γνώριζα την Uber αφού χρησιμοποιούσα την εφαρμογή στο εξωτερικό. Μόλις αυτή ήρθε στην Ελλάδα και έδωσε την ευκαιρία σε συνεργαζόμενες της εταιρείες να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας, αυτό αποτέλεσε την καλύτερη εναλλακτική για μένα. Δουλεύω παρέχοντας υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου με οδηγό, ως υπάλληλος μίας από τις δεκάδες τέτοιες εταιρείες που δημιουργήθηκαν» μάς δήλωσε. «Πλέον η δουλειά μου, αλλά και οι αποδοχές μου εξαρτώνται αποκλειστικά και μόνο από μένα» συμπληρώνει.

    Το να βρίσκεις αξιόπιστη και σίγουρη δουλειά στις μέρες μας είναι σημαντικό. Δεν μας έκαναν λοιπόν εντύπωση όσα μας είπε παραπάνω. Αυτό που… ήταν μάλλον πρωτόγνωρο ήταν το πάθος του για την ίδια την υπηρεσία: «Είμαστε η υπηρεσία μετακίνησης του μέλλοντος. Φέρνουμε την ποιότητα, την αξιοπιστία και τη διαφάνεια. Το μοντέλο της Uber θα είναι αυτό που θα επικρατήσει στο μέλλον. Όχι μόνο για τις τιμές – δεν υπάρχει διπλή ταρίφα π.χ.- αλλά κυρίως γιατί η χρήση της πλατφόρμας εξασφαλίζει την ίδια την ποιότητα».

    «Ναι, αλλά άφησες το γραφείο για να πιάσεις το τιμόνι» του λέμε προσπαθώντας να βρούμε ένα επιχείρημα προς την αντίθετη κατεύθυνση. «Και πολύ καλά έκανα. Και για την τσέπη μου και κυρίως για το χαμόγελο που εισπράττεις από τον επιβάτη όταν ολοκληρώνεις μία διαδρομή.

    Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε και πολλά επιχειρήματα να του αντιπαραθέσουμε. Ειδικά όταν έχουμε χρησιμοποιήσει την υπηρεσία, αλλά και αξιολογήσει ακόμα και τον ίδιο τον ΜΚ. Με… 5 αστέρια φυσικά



    ΣΧΟΛΙΑ