• Business

    Γιάννης Κούστας-Δήμητρα Μέρμηγκα: «Ξορκίζουν» την πρώην με ανακαίνιση του σκάφους

    Γιάννης Κούστας Δήμητρα Μέρμηγκα

    Ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας και η αρραβωνιαστικά του, Δήμητρα Μέρμηγκα, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για την εκδήλωση των 100 χρόνων της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (Photo: Papadakis Press)


    Λένε ότι ο έρωτας τυφλώνει, τόσο πολύ σε ορισμένες περιπτώσεις που καταντάει επικίνδυνος για την ευτυχία ενός ζευγαριού, κάτι από το οποίο όμως δεν φαίνεται να επηρεάζονται καθόλου ο εφοπλιστής Δρ. Ιωάννης Κούστας και η χαριτόβρυτος νεαρά αγαπημένη του κ. Δήμητρα Μέρμηγκα.

    Το ζευγάρι είναι τόσο αγαπημένο που δεν προσπαθεί καθόλου να το κρύψει, κάτι που διαπίστωσαν και οι καλεσμένοι στα γενέθλια του εφοπλιστή την περασμένη Κυριακή, όταν και έκλεισε τα εξήντα δύο του χρόνια.

    Κούστας Μέρμηγκα
    Ο Γιάννης Κούστας και η Δήμητρα Μέρμηγκα είχαν κάνει εξετάσεις σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μαζί ένα χρόνο πριν και «απαθανάτισαν» τη στιγμή, η οποία είχε ανέβει στο παλιό προφίλ της νεαρής κας Κούστα στο Instagram

    Δίπλα του είχε την απαστράπτουσα αρραβωνιαστικιά των είκοσι πέντε Μαΐων κ. Δήμητρα Μέρμηγκα, η οποία σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν είναι υπεύθυνη για την ολική επαναφορά της θαλαμηγού του εφοπλιστή, που φέρει πλέον το όνομα “Belita”.

    Το εσωτερικό του 50μετρου σκάφους ανακαινίστηκε πλήρως από το ερωτευμένο ζευγάρι, επιθυμώντας προφανώς σύμφωνα με κάποιους να ξορκίσουν το φάντασμα της πρώην συζύγου του εφοπλιστή κ. Σοφίας Γιαννικοπούλου.

    Κούστας Belita
    Το «πριν» (αριστερά) και το «μετά» της master κρεβατοκάμαρας του σκάφους “Belita”

    Η τελευταία είχε αφήσει ανεξίτηλη την σφραγίδα της στο πρώην “Aifos” κάτι που μάλλον δεν άρεσε στην νυν σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από το φιλικό περιβάλλον της, στα σικ στέκια των νοτίων προαστίων.

    Για την ολική επαναφορά στους εσωτερικούς χώρους της θαλαμηγού “Belita” επιστρατεύθηκε ο γνωστός και καταξιωμένος αρχιτέκτονας Τάσος Ζέππος.

    Κούστας Belita
    Λεπτομέρεια της ανακαίνισης που έκανε ο αρχιτέκτονας Τάσος Ζέππος στο “Belita”

    Η δουλειά κράτησε κάποιες εβδομάδες, μέχρι το “Belita” να μετουσιωθεί σε αυτό που φέρεται να επιθυμούσε η νεαρή κ. Μέρμηγκα, η οποία ενέκρινε προσωπικά όλες τις αλλαγές.

    Κούστας Belita
    Το κεντρικό σαλόνι του “Belita” πριν (αριστερά) και μετά (δεξιά)

    Τα φύλα χρυσού -τουλάχιστον έτσι μοιάζουν- κυριαρχούν σε διάφορα σημεία των εσωτερικών χώρων της θαλαμηγού του εφοπλιστή, η οποία πλέον θα «γλιστράει» στο απέραντο γαλάζιο των ελληνικών θαλασσών, με έναν άλλο αέρα.

    Σε ότι αφορά το συνολικό κόστος της ανακαίνισης εικάζεται ότι κυμάνθηκε σε ένα ποσό της τάξης των πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ, αν και υπάρχουν αυτοί που λένε ότι δεν ξεπέρασε τις τριακόσιες χιλιάδες για να μπορέσει τελικά το ζευγάρι να… ξορκίσει το κακό κάρμα της πρώην κ. Κούστα.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη Νο.2 για Κούστα-Γιαννικοπούλου: Η «μεγαλομανής» πρώην ζητά για το σέρβις της Aston Martin το ετήσιο εισόδημα ενός συνταξιούχου!



    ΣΧΟΛΙΑ