• Business

    Νέο χτύπημα για τον Λάκη Γαβαλά: Στο σφυρί το ιστορικό ακίνητο της Βουκουρεστίου

    • NewsRoom


    Το τριώροφο νεοκλασικό κτίριο στο Κολωνάκι, που στέγαζε την επιχείρηση του Λάκη Γαβαλά, και δεκάδες ακίνητα άλλων οφειλετών, ιδιωτών και επιχειρήσεων, βγάζει στο σφυρί η ΑΑΔΕ με επισπεύδουσα τράπεζα την Alpha Bank. Οι πλειστηριασμοί έχουν προγραμματιστεί για τις 21 και τις 28 Νοεμβρίου και πρόκειται για μικρά ακίνητα, δυάρια, τριάρια, αγροτεμάχια που ανήκουν σε μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου, οι οποίοι βρίσκονται στη λίστα των οφειλετών του ΑΑΔΕ, με χρέη εκατοντάδων χιλιάδων ή και εκατομμυρίων ευρώ.

    Το ακίνητο του Λάκη Γαβαλά είναι το νεοκλασικό που βρίσκεται στην οδό Βουκουρεστίου 33 στο Κολωνάκι και βγαίνει στο σφυρί με τιμή εκκίνησης 1.800.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες για το συγκεκριμένο ακίνητο υπάρχει έντονο επιχειρηματικό ενδιαφέρον, λόγω της θέσης του. Προϋπόθεση είναι να πραγματοποιηθεί ο πλειστηριασμός και να μην ακυρωθεί με τυχόν ένδικα μέσα που μπορεί να ασκήσει η πλευρά του οφειλέτη.

    Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα ακίνητα που θα βγουν στο ηλεκτρονικό «σφυρί» είναι κατοικίες, γραφεία, αγροτεμάχια και βιομηχανικά κτίρια, τα οποία βρίσκονται σε διάφορες περιοχές της χώρας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξεκινούν οι μετα-μνημονιακοί πλειστηριασμοί – 30.000 ακίνητα στο «σφυρί» μέχρι το τέλος του 2018

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Ποιοι αγόρασαν τα σπίτια του Κούμπα στο Ψυχικό και του Λάκη Γαβαλά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Λάκης Γαβαλάς: Η μυθιστορηματική ζωή του αξιοπρεπούς Mr Lak απ’ τα «Ηλύσια Πεδία» του lifestyle στην ειρκτή και πάλι απ’ την αρχή



    ΣΧΟΛΙΑ