• Business

    Νέα αποκάλυψη για Folli Follie: Αυτός είναι ο Κινέζος που του ασκήθηκε ποινική δίωξη (έγγραφα) 

    Τα έγγραφα που πιστοποιούν την διεύθυνση του Κινέζου στελέχους της Folli Folli ASIA , Chu Chuen (Tonio) LAW


    Τον Κινέζο πολίτη, κορυφαίο στέλεχος της Folli Follie ASIA που θα αναζητήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα οι ανακριτικές αρχές της Ελλαδος, αποκαλύπτει σήμερα το mononews.gr. Προκειται για τον Chu Chuen (Tonio) Law που είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος της FF Group στο μακρινό Χονγκ Κονγκ. Ο Κινέζος, εκτός από εκπρόσωπος της εταιρίας είναι και Διευθυντης της FF ASIA  μαζί με τους Δημήτρη και Τζώρτζη Κουτσολιούτσο. Στον Chu Chuen (Tonio) Law ο εισαγγελέας κ.  Γιάννης Δραγάτης άσκησε ποινική δίωξη για απάτη και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.  Η έρευνα του mononews.gr αποκαλύπτει το  email του που είναι  [email protected] και την διεύθυνση του που είναι: House 132, Seasons Villas, 233 Kam Tin Road, Shek Kong, New Terrirories, Hong Kong SAR. Ο LAW είναι φίλος του Δημήτρη Κουτσολιούτσου για πάνω από 30 χρόνια.

    Πέραν του Κινέζου και του Δημήτρη Κουτσολιούτσου, της συζύγου του Καίτης και του γιου τους Τζώρτζη, ποινικές διώξεις έχουν ασκηθεί και τα μέλη του Δ.Σ. των Folli κατά την επίμαχη περίοδο: Εμμανουήλ Ζαχαρίου, Ειρήνη Νιώτη, Ζαχαρίας Μαντζαβίνος (πεθερός του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου), Περικλής Σταματιάδης και Ευάγγελος Κουμανάκος. Οι τρείς τελευταίοι ήταν και μέλη της ελεγκτικής επιτροπής. Σε αυτούς προστίθενται ο οικονομικός διευθυντής Φραγκίσκος Γρατσώνης (του οποίου η «κλειδωμένη» μετακίνηση στο Δ.Σ του Υπέρ-ταμείου ακυρώθηκε), ο διευθυντής λογιστηρίου Γιώργος Αλαβάνος, ο προϊστάμενος του εσωτερικού ελέγχου Ηλίας Δημητρακόπουλος, ο οικονομικός διευθυντής της θυγατρικής στην Κίνα Ιωάννης Μπεγιέτης, αλλά και ο ορκωτός λογιστής Γιώργος Βαρθαλίτης.

    Τα πρόσωπα αυτά θα μπουν στο μικροσκόπιο του Ανακριτή που θα οριστεί και ο οποίος θα κληθεί να διακριβώσει το βαθμό εμπλοκής τους και να πράξει τα δέοντα. Με προφυλακίσεις, ή όχι ανά περίπτωση.

    Δείτε τα αποκαλυπτικά έγγραφα του mononews.gr 

    Τα έγγραφα που πιστοποιούν την διεύθυνση του Κινέζου στελέχους της Folli Folli ASIA , Chu Chuen (Tonio) LAW
    Τα έγγραφα που πιστοποιούν την διεύθυνση του Κινέζου στελέχους της Folli Folli ASIA, Chu Chuen (Tonio) LAW
    Τα έγγραφα που πιστοποιούν την διεύθυνση του Κινέζου στελέχους της Folli Folli ASIA, Chu Chuen (Tonio) LAW



    ΣΧΟΛΙΑ