• Business

    Η Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά τίμησε τη μνήμη του εφοπλιστή Σταμάτη Ρέστη

    • NewsRoom
    Ρέστης


    Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση, πριν μερικές εβδομάδες στο φιλόξενο χώρο της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά, πραγματοποιήθηκε η τελετή ονοματοδοσίας της αίθουσας του 9ου ορόφου «Σταμάτιος Μάσιας Ρέστης», με την ευγενική χορηγία των παιδιών του, Κάτιας, Βίκτωρα και Κλώντιας Ρέστη.

    Ρέστης
    Ειρήνη Νταϊφά, Βίκτωρ Ρέστης, Κάτια Ρέστη, Μαρία Πρεβεζάνου
    Ρέστης
    Γιώργος Ξηραδάκης, Κάτια Ρέστη, Ειρήνη Νταϊφά, Βίκτωρ Ρέστης

    Η Κάτια, η Κλώντια και ο Βίκτωρ Ρέστης έδειξαν έτσι το οικογενειακό τους πρόσωπο με αυτή την προσφορά στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά για την ονομασία του εστιατορίου του 9ου ορόφου με το όνομα του πατέρα τους που πλέον φέρει το όνομα «Αίθουσα Σταμάτη Μάσια Ρέστη».

    ΡέστηςΡέστηςΗ εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία παραγόντων της ελληνικής ναυτιλίας, όπως της προέδρου της Ναυτιλιακής Λέσχης, κας Ειρήνης Νταϊφά, του προέδρου του International Propeller Club-Port of Piraeus, κ. Γιώργου Ξηραδάκη και του Έλληνα εφοπλιστή κ. Γιώργου Γουρδομιχάλη, μεταξύ πολλών άλλων.

    Ρέστης
    Ειρήνη Νταϊφά, Μαρία Πρεβεζάνου, Κάτια Ρέστη

    ΡέστηςΣημειώνεται ότι τα 3 αδέρφια, συνεχίζουν τη ναυτιλιακή παράδοση της οικογένειας μέσω των ναυτιλιακών εταιρειών Enterprises Shipping and Trading S.A και Seanergy Maritime Holdings, και με τη συγκεκριμένη ονοματοδοσία επιθυμούν να στηρίξουν το θεσμό της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σαρωτικές αλλαγές στον δείκτη Baltic Dry: Τι αλλάζει από το νέο έτος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι δείχνουν οι δείκτες για τη ναυλαγορά των tankers – Άνοδος 26% στα Aframaxes

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ν. Τσάκος: Τι βλέπει για τα κέρδη της TEN το 2017 και το 2018 η Seaport Global Securities



    ΣΧΟΛΙΑ