• Business

    Ηρώ Αθανασίου: Αποχαιρετιστήριο δείπνο της Ελαϊς-Unilever Hellas προς τιμή της

    • NewsRoom

    Ηρώ Αθανασίου. Πρώην CEO Ελαΐς Unilever Hellas


    Με αποχαιρετιστήριο δείπνο στο Zonars η Ελαϊς-Unilever Hellas τίμησε την Ηρώ Αθανασίου, έως πρόσφατα Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της εταιρείας, η οποία αποχωρεί από την Unilever μετά από 33 χρόνια. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρέσβης της Ολλανδίας, συνεργάτες και στελέχη της εταιρείας, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων. Θερμό χαιρετισμό απεύθυνε ο Θεόδωρος Φέσσας, Πρόεδρος του ΣΕΒ. Ο νέος επικεφαλής της Ελαϊς -Unilever Hellas, Jean François Etienne, ο οποίος έχει αναλάβει ήδη καθήκοντα, προερχόμενος από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Unilever Maghreb, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η Ηρώ έπαιξε καίριο ρόλο σε μια εποχή κατά την οποία η Ελλάδα βρέθηκε στη δίνη μιας ιδιαίτερα παρατεταμένης ύφεσης. Σε ένα τέτοιο δύσκολο περιβάλλον, είδε αυτή την κρίση ως ευκαιρία για δημιουργικές αλλαγές, βοηθώντας την εταιρεία να παραμείνει ανταγωνιστική».

    Τι δήλωσε η κ. Αθανασίου

    Η ίδια δήλωσε σχετικά: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου, που στάθηκαν δυνατοί στους δύσκολους καιρούς και έμειναν πιστοί στις αξίες της Unilever και εύχομαι στον Jean François Etienne να γράψει μια λαμπρή σελίδα προόδου και ανάπτυξης στη μακρά ιστορία αυτής της μοναδικής εταιρείας».

    Όπως είναι γνωστό, η Ελαΐς-Unilever Hellas ενώνεται πλέον σε ένα νέο σχήμα με το Μαυροβούνιο, την Αλβανία, την FYROM και το Κόσοβο, το οποίο ονομάζεται business unit ΝΑ Ευρώπης και διοικείται από τα γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα. Το νέο σχήμα αποτελεί μέρος της Unilever Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

    Ηρώ Αθανασίου. Τέως CEO ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas



    ΣΧΟΛΙΑ