• Business

    Αυτά είναι τα τρία νέα iPhones της Apple – Πόσο κάνουν και πότε έρχονται Ελλάδα (pics)

    • NewsRoom


    Τα νέα προϊόντα της Apple παρουσίασε πριν από λίγο ο CEO της εταιρίας Tim Cook, στο Steve Jobs Theater στο Cupertino της California. Ο Cook εξήγησε τη στρατηγική της εταιρίας για την επόμενη χρονιά σχετικά με το iPhone και το AppleWatch.

     

    τιμ κουκ
    Tim Cook

    Όσον αφορά τα τρία νέα iPhones, ξεχωριστά δεν έχουν κάποιο σημαντικό upgrade. Όλα θα μοιάζουν και θα λειτουργούν σαν το  iPhone Χ, με δύο μεγαλύτερες εκδόσεις. Ένα premium  μοντέλο στην τιμή των 1.099 δολ. και ένα που θα κοστίζει λιγότερο. Οι πιο ουσιώδης αλλαγές θα πρέπει να περιμένουν για την επόμενη χρονιά.

    Τα πρώτο μοντέλο είναι το iPhone XS, με οθόνη 5,8 ίντσες, ενώ το δεύτερο θα ονομάζεται iPhone XS Max, με οθόνη 6,5 ίντσες και θα κοστίζουν 999 και 1099 αντίστοιχα. Στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμα από 24 Σεπτεμβρίου. Τα νέα μοντέλα θα περιέχουν τον πρώτο μικροεπεξεργαστή 7 νανομέτρων, φτάνοντας τις 5 τρισεκατομμύρια επεξεργασίες το δευτερόλεπτο!

    Το τρίτο μοντέλο θα ονομάζεται iPhone XR, με οθόνη 6,1 ίντσες από άκρη σε άκρη, με την πιο ανεπτυγμένη LCD τεχνολογία που υπήρξε ποτέ σε smartphone. To ΧR θα είναι διαθέσιμο σε λευκό, κοραλί, κόκκινο, μαύρο, μπλε και κίτρινο. Το εκθεσιακό του όνομα θα είναι Liquid Retina (Ρευστός Αμφιβληστροειδής Χιτώνας), με χρόνο μπαταρίας 1,5 ώρα περισσότερο από το iPhone 8Plus.

    To iPhone XR θα κυκλοφορήσει σε τρία μεγέθη και θα ξεκινά από τα 749 δολάρια, ενώ η προ-παραγγελία θα είναι διαθέσιμη από τις 19 Οκτωβρίου, με την πώληση να ξεκινά μια εβδομάδα αργότερα.

    Δύο νέα Apple Watches προστέθηκαν επίσης στην οικογένεια της Apple, με μεγαλύτερες οθόνες από άκρη σε άκρη που θα μπορούν να δείχνουν περισσότερο περιεχόμενο. Πρόκειται για την πρώτη ‘αναγέννηση’ του προϊόντος από την κυκλοφορία του πρώτου Apple Watche το 2014. Το νέο Apple Watch θα κοστίζει από 399 έως 499 δολάρια.

     



    ΣΧΟΛΙΑ