• Business

    Στους κορυφαίους εργοδότες 2017 η Merck

    • NewsRoom

    Ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Merck, για την Ελλάδα και την Κύπρο, κ. Κωνσταντίνος Κοφινάς


    Την πιστοποίηση ως ένας από τους Κορυφαίους Εργοδότες για το 2017 (Top Employers 2017) στην Ευρώπη και στην Ελλάδα έλαβε η Merck.

    Η εταιρία πέτυχε την αποκλειστική πιστοποίηση “Top Employer 2017” για την Ευρώπη και “Top Employer 2017” για την Ελλάδα, αναδεικνύοντας τη δέσμευσή της στην ανάπτυξη των ανθρώπων της.

    Ανεξάρτητη έρευνα από το Ινστιτούτο “Top Employers” δείχνει  ότι ξεχωρίζει ως ένας εξαιρετικός εργοδότης σε ό,τι αφορά την εταιρική κουλτούρα, τις ευκαιρίες σταδιοδρομίαςκαι τις παροχές προς τους εργαζόμενους.

    «Η εξαιρετική μας δουλειά στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού μας κατέστησε μέλος μιας επιλεγμένης ομάδας εταιρειών οι οποίες αναβαθμίζουν το περιβάλλον εργασίας που προσφέρουν στους εργαζόμενους παγκοσμίως. Η Merck διαθέτει ένα εργασιακό περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς και μία κουλτούρα συνεργασίας η οποία ενισχύει τη νοοτροπία πνευματικής περιέργειας των εργαζομένων της. Επιδιώκουμε οι άνθρωποί μας να αισθάνονται υψηλό επίπεδο δέσμευσης στην εταιρεία καθώς θεωρούμε ότι αυτό θα φέρει καλύτερη απόδοση. Προσφέρουμε επίσης συνεχώς ευκαιρίες για να διατηρήσουμε την κουλτούρα της εταιρείας μας: μας ενώνει το γεγονός ότι λαμβάνουμε ιδιαίτερη χαρά όταν βρίσκουμε απαντήσεις σε δύσκολα ερωτήματα και όταν κάνουμε σημαντική πρόοδο. Είμαστε περήφανοι που λάβαμε την πιστοποίηση Top Employer Ευρώπης και Top Employer Ελλάδας για το 2017, που επιβεβαιώσουν την πεποίθησή μας ότι είμαστε ένας σπουδαίος εργοδότης. Αυτός είναι λόγος για να γιορτάσουμε!», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Κοφινάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Merck, για την Ελλάδα και την Κύπρο.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ηπατίτιδα C: Εκτός της διαδικασίας διαπραγμάτευσης για τα φάρμακα οι ασθενείς

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: HTA Conference: Eντός του έτους η δημιουργία ανεξάρτητου οργανισμού ΗΤΑ στη χώρα μας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βαθιά το χέρι στην τσέπη ασθενείς και φαρμακοβιομηχανία



    ΣΧΟΛΙΑ