• Business

    Folli Follie: Ξεπουλάει όσο-όσο σε αναζήτηση ρευστότητας – Bazaar από 20€

    • NewsRoom
    folli follie

    Δημήτρης, Καίτη και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος


    Σε αναζήτηση ρευστότητας για την εξυπηρέτηση της λειτουργίας της βρίσκεται μετά τις πρόσφατες εξελίξεις η Folli-Follie η οποία πραγματοποιεί από τη Δευτέρα bazaar ξεπουλήματος αξεσουάρ με εκπτώσεις που αγγίζουν το… 80%. Η ασυνήθιστη για αυτή την εποχή κίνηση της Folli Follie απεικονίζει τη δύσκολη φάση που βρίσκεται η εταιρεία μετά από το αίτημα προστασίας από τους πιστωτές του στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών την προηγούμενη εβδομάδα.

    Προκειμένου να παραμείνει ζωντανή η εταιρεία και να αγοράζει εμπόρευμα από τους προμηθευτές της χρειάζεται 15 εκατ. ευρώ μηνιαίως, όπως έχουν αναφέρει στελέχη της. Και αυτό  διότι οι βασικοί προμηθευτές της έχουν απαιτήσει την προπληρωμή των εμπορευμάτων τους, (πριν δηλαδή την παράδοσή τους, όταν τοποθετούνταν η εκάστοτε παραγγελία). Κάτι που έχει συμπιέσει τα ταμειακά της διαθέσιμα, με απρόβλεπτες συνέπειες για το άμεσο μέλλον όπως αναφέρεται στην αίτηση υπαγωγής της στο άρθρο 106α.

    Η επιχείρηση με την ονομασία «Fabulous End of Season Bazaar» “τρέχει”  αυτό το διάστημα σε συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων σε όλα τα καταστήματα του δικτύου της.

    Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της, «απόλαυσε προσφορές από 20€. Η προσφορά ισχύει έως 30/09/2018 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων». Οι εκπτώσεις αγγίζουν το 80% της αρχικής τιμής ενώ δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο δεκαήμερο να πάρει παράταση προκειμένου να ξεπουλήσει όσα περισσότερα εμπορεύματα μπορεί. Οι τελικές τιμές, μετά την προσφορά ξεκινούν από τα 20 ευρώ για τα γυαλιά ηλίου και τα 40 ευρώ για τσάντες, όταν οι αρχικές τιμές ξεπερνούν κατά πολύ τα 100 ευρώ το τεμάχιο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έρχονται μηνύσεις και αγωγές κατά Κουτσολιούτσου για το «παράπλευρο σκάνδαλο» με τα Παράγωγα της Folli Follie

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Folli Follie: Στο τέλος Σεπτεμβρίου το πόρισμα της Alvarez & Marsal

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα μεγάλα ψέματα της Folli Follie και οι ιστορίες του ταλαντούχου κ. Ζαχαρίου



    ΣΧΟΛΙΑ