• Business

    Επέστρεψε στη Μόσχα ο δισεκατομμυριούχος Ριμπολόβλεφ

    • NewsRoom

    Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ


    Ο ρώσος δισεκατομμυριούχος Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, ο οποίος κατηγορείται για μια υπόθεση διαφθοράς στο Μονακό, έχει επιστρέψει στη Μόσχα, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπός του, τον οποίο επικαλούνται ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

    «Ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Μόσχα. Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και χωρίς υποχρέωση (να παραμείνει στο Μονακό). Παραμένει υπό δικαστικό έλεγχο», δήλωσε ο εκπρόσωπός του Ντμίτρι Τσετσκίν, τον οποίο επικαλείται το πρακτορείο TASS.

    «Δεν του επιβλήθηκε απαγόρευση να εγκαταλείψει το Μονακό και δεν έχει περιορισμούς στις μετακινήσεις του», διευκρίνισε ο εκπρόσωπος.

    Ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, ιδιοκτήτης της AS Monaco, είχε τεθεί υπό κράτηση την Τρίτη στο Μονακό στο πλαίσιο μιας πολύκροτης υπόθεσης απάτης που τον φέρνει αντιμέτωπο με τον ελβετό πρώην έμπορο έργων τέχνης Ιβ Μπουβιέ.

    Στο πλαίσιο της υπόθεσης αυτής, που συγκλονίζει το Μονακό, απαγγέλθηκαν αυτή την εβδομάδα κατηγορίες σε βάρος συνολικά εννέα προσώπων –του Ριμπολόβλεφ και της δικηγόρου του, της Τετιάνα Μπερσεντά, του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης του Μονακό Φιλίπ Ναρμινό, της συζύγου και του γιού αυτού του τελευταίου, του πρώην υπουργού Εσωτερικών Πολ Μασρόν και τριών υψηλόβαθμων αξιωματικών της αστυνομίας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μονακό: Ελεύθερος αφέθηκε ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ: Ολο το παρασκήνιο του Monaco Gate. Οι συλλήψεις, η νονά και τα έργα τέχνης

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Γιατί συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του Σκορπιού Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ – Όλο το παρασκήνιο



    ΣΧΟΛΙΑ