• Business

    Ένωση Ελλήνων Επενδυτών: Στις 15/11 η συζήτηση για τη Folli Follie

    • NewsRoom
    folli follie

    Δημήτρης, Καίτη και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος


    Η Ένωση Ελλήνων Επενδυτών ανακοινώνει ότι η συζήτηση επί της Αιτήσεως Προσωρινής Διαταγής , 56 μελών της Ενώσεως κατά της FOLLI FOLLIE και των Ορκωτών Ελεγκτών της, προσδιορίσθηκε για την ερχόμενη Πέμπτη 15/11/2018 ενώπιον του Προέδρου του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

    Την ίδια ημέρα θα γίνει γνωστή και η ημερομηνία εκδικάσεως της Αιτήσεως Συντηρητικής Κατασχέσεως.

    Επίσης, η Ένωση Ελλήνων Επενδυτών ανακοινώνει ότι ο Διεθνούς Φήμης Οργανισμός Προστασίας Θεσμικών επενδυτών με άνω των 2000 μελών-θεσμικών επενδυτών ISS Institutional Shareholder Services Inc. θα αναρτήσει στην ιστοσελίδα του ανακοίνωση απευθυνόμενη σε όλα τα μέλη του παγκοσμίως με την οποία υιοθετεί την Ομαδική Αγωγή που θα κατατεθεί από την Ένωση Ελλήνων Επενδυτών.

    Οι ενέργειες , ο επαγγελματισμός και η μαχητικότητα του παραπάνω Οργανισμού ISS αποτελούν Οδηγό για τα μέλη της Ένωσής , οι οποίοι οραματίζονται να δουν κάποτε και στην χώρα μας να προστατεύεται αποτελεσματικά και χωρίς χρονικές καθυστερήσεις η περιουσία των Επενδυτών από οποιουσδήποτε παραβιάζουν τον Νόμο , είτε είναι οι διοικήσεις των Τραπεζών είτε είναι οι μεγαλομέτοχοι κορυφαίων εταιρειών που δεν σέβονται τον επενδυτή-μέτοχό τους.

    Σύμφωνα με την Ένωση Ελλήνων Επενδυτών όσοι ενδιαφέρονται για συμμετοχή στις Ομαδικές Αγωγές , ας επικοινωνήσουν άμεσα με το 210.3633104, ή να στείλουν mail στο [email protected] ή στο [email protected] με την ένδειξη “ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ FOLLI – ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ 20-11-2018 www.helinas.gr.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς το CVC Capital, με deals αξίας 610 εκατ. ευρώ, έγινε ο μεγαλύτερος «παίκτης» ιστορικά στην ιδιωτική υγεία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόλεμος στη Folli Follie: Λινάτσας VS Κουτσολιούτσου: Τζώρτζη, φύγε τώρα από την Folli Follie – Τι γίνεται με τα σπίτια στο Χονγκ Κονγκ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έρευνα για Folli Follie: Οριστικά την Τρίτη οι εξηγήσεις της οικογένειας Κουτσολιούτσου-Τι θα ισχυριστούν



    ΣΧΟΛΙΑ