• Business

    Δύσκολες ώρες για τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο: Στο «σφυρί» 3 ακίνητα στο Κολωνάκι

    • NewsRoom
    Αργύρης Παπαργυρόπουλος

    Αργύρης Παπαργυρόπουλος


    Δύσκολες ώρες για τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο, τον επιχειρηματία που έχει σημαδέψει την αθηναϊκή νύχτα, καθώς σήμερα Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου βγαίνουν προς πλειστηριασμό τα ακίνητα της Αθηναία ΕΠΕ, σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Αθήνας, στο Κολωνάκι, λόγω οφειλών προς τις τράπεζες.

    Συγκεκριμένα πρόκειται για δύο αποθήκες και ένα κατάστημα στον πρώτο όροφο του υπογείου στο οικοδομικό τετράγωνο που περιβάλλεται από τις οδούς Καρνεάδου – Πλουτάρχου – Αλωπεκής και Λουκιανού και με προσόψεις επί των παραλλήλων οδών Καρνεάδου. Όπως αναφέρεται στην ηλεκτρονική σελίδα των πλειστηριασμών www.eauction.gr, τα τρία ακίνητα της εταιρείας περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «ΑΘΗΝΑΙΑ Α. Παπαργυρόπουλος» που εκπροσωπείται νόμιμα από τον Ανάργυρο Παπαργυρόπουλο, βγαίνουν σήμερα σε πλειστηριασμό με επισπεύδουσα την EFG Eurobank.  Η τιμή πρώτης προσφοράς για τα δύο ακίνητα είναι 315.500 ευρώ και 522.000 ευρώ αντίστοιχα ενώ για το τρίτο ακίνητο μια μικρή αποθήκη η τιμή εκκίνησης έχει ορισθεί στις 28.500 ευρώ.

    Όπως βλέπουμε στο ηλεκτρονικό σύστημα μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία προσφορά και έτσι εκτιμάται ότι τα συγκεκριμένα ακίνητα θα περάσουν στην επισπεύδουσα τράπεζα η οποία θα πρέπει να καταβάλλει 866.000 ευρώ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Mononews: Στο «σφυρί» η «Αθηναία» του Παπαργυρόπουλου για χρέη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Ο βλάχος από τον Παρνασσό που κατέκτησε τη νύχτα



    ΣΧΟΛΙΑ