• Business

    Cenergy: Νέος οικονομικός διευθυντής ο Αλέξανδρος Μπένος


    Το διορισμό του κ. Αλέξανδρου Μπένου ως νέου Οικονομικού Διευθυντή και μέλους της Εκτελεστικής Διοίκησης της Εταιρίας, σε αντικατάσταση του κ. Θεόδωρου Παναγόπουλου ανακοινώνει η Cenergy Holdings.

    Με ξεχωριστή ανακοίνωση η εταιρεία ανακοινώνει ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 29ης Μαΐου 2018 αποφάσισε τα εξής:

    – Έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2017, συμπεριλαμβανομένης της διάθεσης των αποτελεσμάτων
    χρήσης.

    – Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη αποζημίωσης εκ της εκτελέσεως των καθηκόντων τους κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2017.

    – Απαλλαγή των ορκωτών ελεγκτών από κάθε ευθύνη εκ της εκτελέσεως των καθηκόντων τους κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2017.

    – Ανανέωση της θητείας του κ. Jacques Moulaert ως μέλους του Διοικητικού
    Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2019.

    – Ανανέωση της θητείας του κ. Δημητρίου Κυριακόπουλου ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2019.

    – Ανανέωση της θητείας του κ. Xavier Bedoret ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2019.

    – Ανανέωση της θητείας του κ. Manuel Iraola ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2019.

    – Ανανέωση της θητείας του κ. Simon Macvicker ως μέλους του Διοικητικού
    Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2019.

    – Ανανέωση της θητείας του κ. William Gallagher ως ανεξάρτητου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2019. Ο κ. Gallagher πληροί τα κριτήρια ανεξαρτησίας που καθορίζονται στο άρθρο 526ter του Βελγικού Κώδικα Εταιριών.

    – Ανανέωση της θητείας του κ. Joseph Rutkowski ως ανεξάρτητου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2019. Ο κ. Rutkowski πληροί τα κριτήρια ανεξαρτησίας που καθορίζονται στο άρθρο 526ter του Βελγικού Κώδικα Εταιριών.

    – Ανανέωση της θητείας της κας Margaret Zakos ως ανεξάρτητου μέλους του
    Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2019. Η κα. Zakos πληροί τα κριτήρια
    ανεξαρτησίας που καθορίζονται στο άρθρο 526ter του Βελγικού Κώδικα Εταιριών.

    – Έγκριση της Έκθεσης Αμοιβών για το οικονομικό έτος 2017, όπως αυτή ορίζεται στην ετήσια έκθεση του 2017 καθώς και της πολιτικής αμοιβών.

    – Έγκριση των αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.



    ΣΧΟΛΙΑ