• Δελτία Τύπου

    Α. Κεραστάρης (INTRALOT): «Η επιτυχία μας στις ΗΠΑ είναι αποτέλεσμα της σταθερής μας δέσμευσης στην καινοτομία και στις επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες»

    • NewsRoom


    Η 83η Διεθνής Έκθεση της Θεσσαλονίκης άνοιξε τις πύλες της στις 8 Σεπτεμβρίου 2018, φιλοξενώντας ως τιμώμενη χώρα τις ΗΠΑ, με την INTRALOT να συμμετέχει ως χρυσός χορηγός του αμερικανικού περιπτέρου. Επικεφαλής της υψηλόβαθμης αντιπροσωπείας της αμερικανικής κυβέρνησης ήταν ο Υπουργός Εμπορίου των ΗΠΑ, κ. Wilbur Ross. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT Αντώνης Κεραστάρης καλωσόρισε στο περίπτερο της INTRALOT τον Έλληνα πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα και τον Υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ κ. Wilbur Ross που συνοδεύονταν από τον Αμερικανό Πρέσβη στην Ελλάδα, κ. Geoffrey Pyatt, και τον Πρόεδρο του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Σίμο Αναστασόπουλο.

    Η νέα γενιά λύσεων για το αθλητικό στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια καθώς και οι τελευταίες εκδόσεις των τερματικών πρακτορείων και αυτόματων πωλήσεων αναδεικνύουν μοναδικές εμπειρίες για τον παίκτη και εστιάζουν στις τεχνολογίες ψηφιακού μετασχηματισμού και στις ολιστικές λύσεις.

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, κ. Αντώνης Κεραστάρης, δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να συμμετέχουμε στη φετινή ΔΕΘ ως χρυσός χορηγός και μέλος του Αμερικανικού περιπτέρου, παρουσιάζοντας τις κορυφαίες τεχνολογίες που διαθέτουμε ως εταιρεία. Η επιτυχία μας στις ΗΠΑ είναι αποτέλεσμα της σταθερής μας δέσμευσης στην καινοτομία και της συνέπειάς μας στις επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες, δημιουργώντας ευέλικτες πλατφόρμες για ολοκληρωμένες λύσεις σε όλα τα κανάλια διανομής, προσφέροντας ανάπτυξη στους πελάτες μας και Υπεύθυνο Παιχνίδι στους παίκτες. Αυτό είναι το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας για τη δημιουργία ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών, που θα ενδυναμώσουν τη θέση μας σε ώριμες αγορές όπως οι ΗΠΑ, οι οποίες βρίσκονται στο κέντρο του στρατηγικού μας σχεδιασμού για δημιουργία μακροχρόνιας αξίας».



    ΣΧΟΛΙΑ