• Business Of Fashion

    Lapin House και Elpida Youth γράφουν μαζί γράμματα στον Άι-Βασίλη

    • NewsRoom


    Ένα μαγικό γραμματοκιβώτιο και μια ευχή στον Άγιο Βασίλη αρκούν για να χαρίσουν απλόχερα αγάπη κι ελπίδα στα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.

    Αυτό ακριβώς κάνει πράξη φέτος τα Χριστούγεννα η Lapin House με την πρωτοβουλία «Letters to Santa», προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να γράψουν τη δική τους ευχή, για να στηρίξουν το έργο της Επιτροπής ELPIDA YOUTH, του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», που στόχο έχει την ψυχολογική υποστήριξη των παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες.

    Μέσα σε χαρούμενο χριστουγεννιάτικο κλίμα, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδιού, την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό, κοινωνικό και δημοσιογραφικό χώρο, μαζί με τα παιδιά τους, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της αγαπημένης εταιρείας παιδικών ειδών κι επισκέφθηκαν στο κατάστημα της Lapin House στον 1ο όροφο του Golden Hall για να αφήσουν τη δική τους ευχή στα μαγικά γραμματοκιβώτια του Άι-Βασίλη.

    Λάουρα Μακροπούλου-Δράγνη, Κατερίνα Παπαϊωάννου, Μαριάννα Γουλανδρή-Λαιμού

    Χωρίς καμία υποχρέωση αγοράς, έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2018, όλοι οι επισκέπτες της Lapin House, μπορούν να μετάσχουν στην ενέργεια “Letters to Santa”, γράφοντας την ευχή τους σε ένα από τα επιλεγμένα καταστήματα του δικτύου σε όλη την Ελλάδα ή ηλεκτρονικά στο www.lapinkids.com.

    Η εταιρεία, για κάθε ευχή, θα προσφέρει 1€ για την ενίσχυση του αξιόλογου έργου που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια η Επιτροπή ELPIDA YOUTH, δίνοντας δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία στα παιδιά που χρειάζονται την υποστήριξή μας.

    Πέλη Παπαϊωάννου, Κατερίνα Παπαϊωάννου

    Όσο περισσότερες οι ευχές, τόσο περισσότερα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν!

    Κατερίνα Παπαϊωάννου, Πέλη Παπαϊωάννου, Λάκης Γαβαλάς, Στέλλα Παπαϊωάννου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μαριάννα Γουλανδρή, Λάουρα Λαλαούνη, Τατιάνα Μπλάτνικ: Χριστουγεννιάτικο πάρτι της ELPIDA Youth

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαριάννα Γουλανδρή-Λαιμού: Η δικιά μας αγαπημένη «γαλαζοαίματη»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σταύρος Παπαϊωάννου: Ο αθόρυβος επιχειρηματίας πίσω από την επιτυχία των «Lapin House» και το «ναυάγιο» του deal με την οικογένεια Κουτσολιούτσου



    ΣΧΟΛΙΑ