• Business Of Fashion

    Γιατί η Prada και η Louis Vuitton θα ταξιδέψουν στη Νέα Υόρκη τον Μάιο

    • NewsRoom


    Την Άνοιξη η Νέα Υόρκη είναι έτοιμη να υποδεχθεί μία από τις κορυφαίες εκδηλώσεις της μόδας. Το γνωστό Met Gala, το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο, την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου, είχε πάντα τη δύναμη να προσελκύει όλα τα κορυφαία brands της βιομηχανίας της μόδας. Αλλά, φέτος, οι μεγάλοι οίκοι πολυτελείας έχουν οργανώσει τις δικές τους εκδηλώσεις στη συγκεκριμένη περιοχή, προκειμένου να επωφεληθούν από τα πλήθη που συρρέουν στη λαμπερή πόλη.

    Η Prada θα παρουσιάσει τη συλλογή της για το 2020 πραγματοποιώντας επίδειξη στις 2 Μαΐου 2019. Η τοποθεσία που θα γίνει η παρουσίαση των μοντέλων της παραμένει άγνωστη. Το σύντομο διαφημιστικό κλιπ που αναγγέλλει την ημερομηνία, υποδηλώνει ότι η επίδειξη θα είναι φιλική προς το instagram και ότι η εταιρεία που έχει έδρα το Μιλάνο, σκοπεύει να αυξήσει την παρουσία της στις μεγάλες εμπορικές περιοχές της Νέας Υόρκης.

    Prada Resort 2019

    Στο μεταξύ, στις 8 Μαΐου, και η Louis Vuitton θα παρουσιάσει το show του 2020 σε μια ανάλογη μυστική τοποθεσία. Η εταιρεία έχει διοργανώσει στο παρελθόν εκδηλώσεις στο πρώην χρηματιστήριο, το South Street Seaport και σε ένα pop-up κατάστημα στην περιοχή Meatpacking. Έτσι το πιο πιθανό είναι να πραγματοποιήσει κάτι αντίστοιχο.

    Τόσο η Prada όσο και η Louis Vuitton θα εξασφαλίσουν την παρουσία celebrities, μοντέλων και influencers που θα βρίσκονται στην πόλη κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, ωστόσο θα έχουν τα αποτελέσματα και την προβολή που επιθυμούν; Το μεταφορικό κόστος για τις εταιρείες στην άλλη όχθη του Ατλαντικού είναι τεράστιο και οι ατμοσφαιρικοί χώροι που πραγματοποιούνται τα events δεν είναι εύκολο να γεμίσουν.

    Γεγονός πάντως είναι ότι το Instagram θα γεμίσει από φωτογραφίες και posts που θα αναρτήσουν όλες οι προσωπικότητες της μόδας προκειμένου να δείξουν ότι ήταν καλεσμένες στις νέες εκδηλώσεις του Μαΐου, στη Νέα Υόρκη.

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ