Ν. Ζαρκαλής: Η αύξηση κεφαλαίου (25 εκατ.) της Wind επιβραβεύει τις προσπάθειες μας

0

Αύξηση κεφαλαίου ύψους 25 εκατ. ευρώ πραγματοποίησαν οι μέτοχοι μέτοχοι της Wind Ελλάς αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την εμπιστοσύνη τους στις προοπτικές ανάπτυξης της εταιρείας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η επιτυχής ολοκλήρωση της ΑΜΚ, σε συνδυασμό με την πρόσφατη επιτυχή άντληση κεφαλαίων ύψους € 250 εκατ. μέσω ομολογιακού δανείου από τις διεθνείς αγορές, ενισχύει περαιτέρω την ρευστότητα της Wind και επισφραγίζει την απρόσκοπτη συνέχιση του επενδυτικού προγράμματος της πενταετίας 2017 – 2021 που εστιάζει σε δίκτυα νέας γενιάς στην κινητή (4G, 4G+) και σταθερή τηλεφωνία (VDSL, FTTx), αλλά και στην παροχή τηλεοπτικού περιεχομένου στο άμεσο μέλλον.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Wind Ελλάς, Νάσος Ζαρκαλής, δήλωσε σχετικά: «Η ολοκλήρωση της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου και η στήριξη των μετόχων αποτελεί σημαντική επιβράβευση των προσπαθειών όλων των εργαζομένων της Wind. Μέσα σε ένα εύθραυστο οικονομικό περιβάλλον υλοποιούμε με συνέπεια και αποφασιστικότητα το επενδυτικό μας πλάνο σε δίκτυα υπερ-υψηλών ταχυτήτων και υπηρεσίες. Βασική μας προτεραιότητα, να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ώστε να δημιουργήσουμε μεγαλύτερη αξία, όχι μόνο για τους εργαζόμενους και τους μετόχους μας, αλλά και για την χώρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εurogroup: Γενικό κόφτη ετοιμάζει η κυβέρνηση για να αποφύγει το ναυάγιο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Εγκεφαλικό” για 240.000 συνταξιούχους. Τους κόβουν το 50% στο ΕΚΑΣ πριν τα Χριστούγεννα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Φωτιά» στο Αιγαίο: Βρώμικο παιχνίδι πολέμου από τους Τούρκους – Σχεδιάζουν θερμό επεισόδιο με φόντο Ίμια και Κάσο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Ερριέτα Κομνηνού
Η Ερριέτα Κομνηνού έχει σπουδάσει στο Λονδίνο. Στο mononews γράφει επιχειρηματικά θέματα και stories

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here