ΤΑΙΠΕΔ: Πούλησε ακίνητα αξίας άνω των 5 εκατ. ευρώ

0

Ολοκληρώθηκε σήμερα από το διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) η ανάδειξη πλειοδοτών για τα ακίνητα που έχουν ενταχθεί σε διαγωνιστική διαδικασία με δικαίωμα αντιπροσφορών μέσω του ιστότοπου www.e-publicrealestate.gr (e-Auction).

Ειδικότερα αναδείχθηκαν Πλειοδότες για τα εξής ακίνητα:

– Για την πώληση τεσσάρων αγροτεμαχίων στο Νέο Μαρμαρά Σιθωνίας Ν. Χαλκιδικής, η βουλγαρική εταιρεία «ULTRASTROY EOOD» με προσφορά ύψους 3.100.700 ευρώ.

– Για την πώληση οικοπέδου με διατηρητέα κτίρια στο κέντρο της Καλαμάτας Ν. Μεσσηνίας, επί της οδού Αριστομένους 11-13 η εταιρεία με την επωνυμία «ΣΑΒΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» με προσφορά ύψους 1.050.000 ευρώ.

– Για την πώληση παρακείμενου στην Αττική Οδό οικοπέδου στο Χαλάνδρι Ν. Αττικής (ΧΕΥ 9), ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ με προσφορά ύψους 640.000 ευρώ.

– Για την πώληση ιδανικού μεριδίου 66,6% εξ’ αδιαιρέτου επί 3ώροφου διατηρητέου κτηρίου επί των οδών Περικλέους 33 και Κτενά 14 στο κέντρο της Αθήνας η εταιρεία με την επωνυμία «ΣΑΛΦΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε.» με προσφορά ύψους 257.000 ευρώ.

– Για την μακροχρόνια μίσθωση παρακείμενου στην Αττική Οδό οικοπέδου στο Χαλάνδρι Ν. Αττικής (ΧΕΥ 8), ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ με προσφορά ύψους 28.530,34 ευρώ /έτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στο ΤΑΙΠΕΔ το 5% του ΟΤΕ

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Προσωρινή εμπλοκή στο Δ.Σ. του ΤΑΙΠΕΔ – Τι ζητά ο Α. Βλάχος

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στο ΤΑΙΠΕΔ δεν θα βάλουν ποτέ μυαλό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here