Στα κάγκελα οι εργαζόμενοι του Mega για το «μαύρο» στο κανάλι. Τι απαντούν στο εξώδικο της Digea

0

Με ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι του Mega απαντούν στο εξώδικο της Digea και εκφράζουν τον προβληματισμό τους για την προσπάθεια των άλλων τηλεοπτικών σταθμών να ρίξουν «μαύρο» στο Μεγάλο Κανάλι.

Παράλληλα τονίζουν ότι το Mega βρίσκεται στην πιο κρίσιμη φάση του και ζητούν από τους εκπροσώπους συγκεκριμένων τηλεοπτικών σταθμών, να μην βάζουν «τρικλοποδιές» στην προσπάθεια επαναλειτουργίας του με κανονικούς ρυθμούς.

Νωρίτερα σε ανακοίνωση προχώρησε και το Mega σχετικά με διαρροές που είδαν το φως της δημοσιότητας και έκαναν λόγο για οφειλές του προς την Digea.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των εργαζομένων του Mεγάλου Καναλιού έχει ως εξής:

«Εμείς, οι εργαζόμενοι του Mega εκφράζουμε τον προβληματισμό μας (όχι όμως και την έκπληξή μας), για την εκ νέου προσπάθεια εκπροσώπων συγκεκριμένων τηλεοπτικών σταθμών, να ρίξουν «μαύρο» (υποβάθμιση σήματος) στη συχνότητα του Mega, επειδή (δήθεν) δεν τηρήθηκε η υποχρέωση της πληρωμής της δόσης της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε στην Digea στις 31 Ιανουαρίου 2017. Όταν μάλιστα τα χρέη άλλων τηλεοπτικών σταθμών (εν λειτουργία ή μη), παραμένουν ανεξόφλητα εδώ και χρόνια και δεν έχουν αναζητηθεί. (Η δόση στην DIGEA – στην οποία η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε είναι μέτοχος και εγγυητής- πληρώθηκε την 1η Φεβρουαρίου 2017, με 12 ώρες καθυστέρηση…)
Το Mega βρίσκεται στην πιο κρίσιμη φάση του, αγκαλιασμένο από τους τηλεθεατές και τη διαφημιστική αγορά ( και αυτό ενοχλεί περισσότερο) καθώς είναι σε εξέλιξη μια συντονισμένη προσπάθεια για την επάνοδο του στην πλήρη κανονικότητα. Θέλουμε η προσπάθεια να πετύχει και ζητούμε από τους εκπροσώπους συγκεκριμένων τηλεοπτικών σταθμών, να μην βάζουν «τρικλοποδιές» (όχι μόνο εντός Digea αλλά και στην διαφημιστική αγορά). Θεωρούμε αυτονόητη την συμπαράσταση των συναδέλφων μας στα άλλα κανάλια, για να μην χαθεί ούτε μια θέση εργασίας.
Όχι μαύρο στα κανάλια! Το θυμάστε;
Υ.Γ: Μήπως για κάποιους που υπερθεμάτιζαν, το «Όχι μαύρο στα κανάλια» δεν ήταν σημαία, αλλά σημαία ευκαιρίας; Μήπως το κίνητρο για κάποιους δεν είναι το χρέος στην Digea, αλλά το «μαύρο» στο Mega;

Πάνος Τουμάσης
Εκπρόσωπος Εργαζομένων στην ΕΣΗΕΑ
Γιώργος Κρητικός
Εκπρόσωπος Εργαζομένων στην ΕΤΙΤΑ
Μάνος Καραχάλιος
Εκπρόσωπος Εργαζομένων στην ΕΠΗΕΑ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Elpedison: Ανακοίνωσε συμφωνίες με τα Public και την ασφαλιστική ΑΧΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πέντε σημαντικότερες ειδήσεις στη ναυτιλία τώρα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Marketwatch: Γιατί επιστρέφουν δυναμικά τα σενάρια για Grexit

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Δανάη Στρατή 
Η Δανάη Στρατή γράφει στο mononews δικαστικά θέματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here