ΟΤΕ: Ο Srini Gopalan νέο μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ

0

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΤΕ εξέλεξε ως νέο μη εκτελεστικό μέλος του τον κ. Srini Gopalan, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας κας Claudia Nemat, για το υπόλοιπο της θητείας της, δηλαδή μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το έτος 2018.

Ποιος είναι ο Srini Gopalan

Από τον Ιανουάριο του 2017, ο κ. Srini Gopalan είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Deutsche Telekom AG, υπεύθυνος για την Ευρώπη. Πριν ενταχθεί στην Deutsche Telekom, κατείχε τη θέση του Consumer Director της Bharti Airtel Ltd, έχοντας υπ’ ευθύνη του 23 περιοχές της Ινδίας, για υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, ευρυζωνικότητας και δορυφορικής τηλεόρασης. Κατά τη θητεία του, μέσω καινοτόμων προσφορών, επέδωσε στην Airtel ξεχωριστά χαρακτηριστικά, που τη βοήθησαν να διαφοροποιηθεί στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά της Ινδίας.

Πριν τη Bharti Airtel, ο κ. Gopalan εργάστηκε για πάνω από δέκα χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο, αρχικά σε μια σειρά από θέσεις για τον αμερικανικό πάροχο χρηματοοικονομικών υπηρεσιών Capital One, από όπου αποχώρησε το 2009, ως Managing Director της εταιρείας για το Ηνωμένο Βασίλειο. Στη συνέχεια εργάστηκε ως Chief Marketing Officer στην T-Mobile UK, όπου ήταν υπεύθυνος για το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις. Ήταν μέλος της διοικητικής ομάδας που ενοποίησε την T-Mobile UK και την Orange στην Everything-Everywhere. Εν συνεχεία, εργάσθηκε για τρία χρόνια ως Director Consumer Business Unit στη Vodafone UK.

Ο κ. Srini Gopalan σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο St. Stephen’s College στο Νέο Δελχί και απέκτησε τίτλο ΜΒΑ από το κορυφαίο πανεπιστήμιο Διοίκησης Επιχειρήσεων της Ινδίας, ΙΙΜ Ahmedabad.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το πρώτο άρθρο του Γιάννη Πρετεντέρη στον ΔΟΛ (υπό την ηγεσία του Β. Μουλόπουλου) «Μια φορά κι έναν καιρό ήταν τρία γουρουνάκια…».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε αναλυτικά τι πρέπει να κάνετε με τα αδήλωτα εισοδήματα σας: Όλες οι οδηγίες από την ΓΓΔΕ

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΠΡΟΣΟΧΗ: To τρικ του Τσακαλώτου για να βάλει πιο πολλούς να δηλώσουν αδήλωτα εισοδήματα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here