ΔΕΗ: Ο Λ. Καραλάζος νέος διευθυντής Στρατηγικής και Μετασχηματισμού

0

Νέος Γενικός Διευθυντής Στρατηγικής και Μετασχηματισμού στη ΔΕΗ ανέλαβε ο Λάζαρος Καραλάζος από τις 24/1, όπως ανακοίνωσε σχετικά την Τετάρτη 25/1 η επιχείρηση, ο οποίος ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς τη θητεία του ως Γενικός Διευθυντής Εμπορίας από τις 24/1 του 2011.

Ο κ. Καραλάζος έχει εργασθεί στη ΔΕΗ Α.Ε. συνολικά 28 χρόνια, έχοντας αποκτήσει σημαντική εμπειρία σε θέματα προμήθειας και διαχείρισης καυσίμων (φυσικό αέριο, μαζούτ, λιθάνθρακας, λιγνίτης), διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας και εκμετάλλευσης εταιρικού στόλου οχημάτων. Μεταξύ άλλων, έχει διατελέσει διευθυντής της Διεύθυνσης Υλικού Καυσίμων Προμηθειών και Μεταφορών, από το 2007 έως το 2011, και διευθυντής της Διεύθυνσης Υλικού Καυσίμων και Προμηθειών Παραγωγής από το 2001 έως το 2007.

Εργάσθηκε από το 1995 ως ανώτερο στέλεχος και από το 1998 άσκησε διευθυντικά καθήκοντα στο Γραφείο Βοηθού Γενικού Διευθυντή Οικονομικού και στο Γενικό Διευθυντή Παραγωγής. Επίσης από το 1989 έως το 1995 είχε εργασθεί ως κοστολόγος στη Διεύθυνση Προμηθειών. Πριν από την πρόσληψή του στη ΔΕΗ ΑΕ ο κ. Λάζαρος Καραλάζος είχε εργασθεί στην Ελληνική Βιομηχανία Όπλων (ΕΒΟ) και στην εταιρεία ΠΥΡΑΜΙΣ ΑΕ .

Είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με σπουδές στο Technische Hochschule Darmstadt (Πολυτεχνείο Darmstadt) της Γερμανίας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Οικονομολόγου Μηχανικού από το Technische Universitaet του Μονάχου Γερμανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα 4 φαβορί για τη θέση του Γ.Γ. της ΕΕΤ – Το νέο άνοιγμα Καραμούζη στη Φρανκφούρτη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Η Κόλαση του Δάντη” – Μας στήνουν στο τοίχο οι Ευρωπαίοι για την αξιολόγηση!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στην πόρτα της εξόδου ο Δ. Καμμένος; Γιατί το (ξανα)σκέφτονται ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here