Χριστόφορος Βερναδάκης: Οι Βig Business της συζύγου του υπουργού Επικρατείας

Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί έρχεται να προστεθεί στον ήδη μακρύ κατάλογο όσων έχουμε δει, ακούσει, μάθει αλλά και… πάθει επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Ποια είναι αυτή; Ο λόγος για την επιχειρηματική δραστηριότητα της συζύγου του υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη, Αθηνάς Γαλάνη.

meda1

Η MEDA Communication της ΚΑΣ Γαλάνη παρέχει όπως αναφέρεται στον ιστότοπο της εταιρίας »πρωτοποριακές συμβουλευτικές υπηρεσίες» και »αναπτύσσει εξειδικευμένα επιχειρηματικά εργαλεία για όλα τα μεγέθη επιχειρήσεων και οργανισμών». Μέχρι εδώ δεν υπάρχει κάτι μεμπτόν, αν εξαιρέσουμε πως ανάμεσα στους πελάτες της MEDA Communication ανήκουν οι τέσσερεις συστημικές τράπεζες αλλά και η Κομισιόν που έχουν κατ’ εξακολούθηση λάβει τα πυρά τόσο του κ. Τσίπρα όσο και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ της οποίας και είναι μέλος ο σύζυγος της κας Γαλάνη, Χριστόφορος Βερναρδάκης.

meda2

Επιπλέον, το mononews αποκαλύπτει  πως το 2003 στο αρχικό Δ.Σ της εταιρίας ήταν ο Ηλίας Λιβάνης του γνωστού εκδοτικού Οίκου και υποψήφιος στην Β΄ Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο Αναστάσιος Χειβιδόπουλος στέλεχος τότε του ΠΑΣΟΚ με καταγωγή από την Αργολίδα.

Και όλα αυτά έρχονται να μπλεχτούν… γλυκά με την συμμετοχή της Αθηνάς Γαλάνη σαν σύμβουλος στο υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της κυβέρνησης Παπανδρέου που όπως αναφέρει ο Πρωθυπουργός κατά την προσφιλή του έκφραση »Κατέστρεψε την χώρα επί 40 χρόνια με τη ΝΔ».

Κάτι άλλο κύριε Τσίπρα;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
The Wise Man
Η στήλη Wise Man γράφεται από 3 έμπειρους δημοσιογράφους του οικονομικού ρεπορτάζ. Δεν αποκαλύπτουμε τα ονόματα τους για ευνόητους λόγους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here