Το χρυσό deal του Taxibeat- Στα χέρια της Daimler για 40 εκ. ευρώ

0

Στο όμιλο της Daimler (Mercedes, κλπ) περνάει σύμφωνα με πληροφορίες, έναντι περίπου 40.000.000 ευρώ η ελληνική εταιρεία Taxibeat, που είχε αναπτύξει εφαρμογή λογισμικού για όσους χρησιμοποιούν ταξί.

Τις τελευταίες ημέρες είχαν φουντώσει οι φήμες για την τύχη της ελληνικής εταιρείας, η οποία αποτελεί και μία από τις γνωστότερες επιχειρήσεις που ιδρύθηκαν και ανδρώθηκαν στα χρόνια της κρίσης. Πληροφορίες, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί από καμία πλευρά, αναφέρουν ότι ο γερμανικός όμιλος θα αποκτήσει την Taxibeat μέσω της θυγατρικής εταιρείας My Taxi η οποία έχει το ίδιο αντικείμενο.

Η My Taxi δραστηριοποιείται από το 2009 σε περισσότερες από 40 πόλεις ανά τον κόσμο και έχει περισσότερα από 10.000.000 χρήστες.

Σε λίγους μήνες η Taxibeat συμπληρώνει έξι χρόνια λειτουργίας από την ίδρυσή της τον Μάιο του 2011. Με βάση τα τελευταία στοιχεία που είχε παρουσιάσει η διοίκηση της εταιρείας το Taxibeat έχει σταθερά ηγετική θέση στην Αθήνα, αλλά και στη Λίμα, πρωτεύουσα του Περού, αγορά που δραστηριοποιείται τα δύο τελευταία χρόνια και στην οποία επεκτείνει στην παρούσα φάση τις δραστηριότητές του στις πόλεις Cusco και Arequipa.

Το Taxibeat “τρέχει” με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης που αγγίζει το 180%, καταγράφοντας πολλαπλάσιο αριθμό διαδρομών χρόνο με το χρόνο. Εκτιμάται πως περίπου 850.000 χρήστες είναι σήμερα εγγεγραμμένοι στην δωρεάν εφαρμογή, ενώ η εταιρία καταγράφει πλέον κερδοφορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δεν εκδίδονται οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΟΛ: Το… deal με Σαββίδη, τα λεφτά που δίνει και το “κούρεμα” των τραπεζών

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Xαμός στον Πύργο Τραμπ! Γιατί οι ένοικοι του… φεύγουν άρον – άρον (pics)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Δανάη Στρατή 
Η Δανάη Στρατή γράφει στο mononews δικαστικά θέματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here