• bloomberg
    Sponsored by

    Bloomberg

    Στην αυλή του Μέρντοχ η μεγάλη πυρκαγιά στο αριστοκρατικό Μπελ-Αιρ

    • Bloomberg

    11 Jan 2016, Beverly Hills, California, USA — Rupert Murdoch and Jerry Hall arrive for the 73rd Annual Golden Globe Awards at the Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills, California, USA, 10 January 2016. Photo: Hubert Boesl/dpa – NO WIRE SERVICE – — Image by © Hubert Boesl/dpa/Corbis


    Με μικρές ζημιές γλίτωσαν οι αμπελώνες του Ρούπερτ Μέρντοχ στην αριστοκρατική γειτονιά Μπελ-Αιρ του Λος Άντζελες από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή.

    Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg, ο Μέρντοχ, ο δισεκατομμυριούχος που ελέγχει την 21st Century Fox Inc., έχασε επίσης κάποια ποσότητα κρασιού, αλλά δεν τραυματίστηκε κανείς.

    «Είμαστε παραπάνω από ευγνώμονες για τις προσπάθειες όλων των πυροσβεστών που έσωσαν ζωές και περιουσίες», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Σκοτ Ριτς, οινοποιός στους αμπελώνες Moraga Estate του Μέρντοχ.

    «Από την εμπειρία μου, γνωρίζω ότι οι αμπελώνες μπορούν να λειτουργήσουν ως αντιπυρική ζώνη, οπότε ίσως να μας βοήθησε αυτό», συμπλήρωσε.

    Δεδομένου ότι η συγκομιδή ολοκληρώθηκε πριν από δύο μήνες, λογικά ο καπνός από τη φωτιά δεν θα επηρεάσει τη μελλοντική παραγωγή, υποστήριξε ο Ριτς.

    Η περιοχή της Νότιας Καλιφόρνιας πλήττεται για μια ακόμη φορά αυτήν την εβδομάδα από μεγάλες πυρκαγιές, με αποτέλεσμα κλείσουν αυτοκινητόδρομοι και σχολεία και να καταστραφούν εκατοντάδες δομές.

    Στο κτήμα Moraga Estate, συνολικής έκτασης περίπου 65 στρεμμάτων, που αγοράστηκε το 2013 έναντι 28,8 εκατ. δολαρίων, ο Ρούπερτ Μέρντοχ και η σύζυγός του Τζέρι Χολ διαθέτουν μία κατοικία 700 τετραγωνικών που, όπως έγινε γνωστό, δεν υπέστη καμία ζημιά.



    ΣΧΟΛΙΑ