• bloomberg
    Sponsored by

    Bloomberg

    Η General Motors κάνει πραγματικότητα το όνειρο κάθε οδηγού: Τώρα το αυτοκίνητο παραγγέλνει και… καφέ!

    • Bloomberg
    coffee


    Θα θέλατε να μπορείτε να παραγγείλετε καφέ, να βρείτε βενζίνη ή πάρκινγκ και να κάνετε κράτηση σε κάποιο εστιατόριο με ένα σας άγγιγμα; Η General Motors έρχεται να κάνει το όνειρό σας πραγματικότητα…

    Αρχής γενομένης από αυτήν την εβδομάδα, η αυτοκινητοβιομηχανία λανσάρει μία νέα δυνατότητα στα ταμπλό εκατομμυρίων μοντέλων του 2017 και του 2018. Το επαναστατικό σύστημα ονομάζεται «Marketplace» και συνδέει τον οδηγό με διάφορες επιχειρήσεις, όπως τα Starbucks, τα Dunkin’ Donuts και το Priceline.com, για να μπορεί να παραγγέλνει ντελίβερι ή να κάνει κράτηση αγγίζοντας απλά την οθόνη αφής τους.

    «Ο μέσος Αμερικανός περνά στον δρόμο 46 λεπτά την ημέρα», ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου ο Santiago Chamorro, αντιπρόεδρος της GM, προσθέτοντας: «Θέλουμε να κάνουμε αυτόν τον χρόνο πιο παραγωγικό, πιο διασκεδαστικό και ασφαλή».

    Στόχος η επέκταση σε περισσότερες επιχειρήσεις

    Η συγκεκριμένη υπηρεσία της GM, η οποία είναι φτιαγμένη για να χρησιμοποιείται την ώρα της οδήγησης, περιορίζεται αρχικά σε περίπου δέκα-δώδεκα επιχειρήσεις, αλλά η αυτοκινητοβιομηχανία θέλει να προσθέσει και άλλες επιχειρήσεις και δυνατότητες, καθώς επεκτείνει την υπηρεσία.

    Οι δυνατότητες που παρέχονται σήμερα είναι, μεταξύ άλλων, κρατήσεις στα TGI Friday’s, παραγγελίες για το σπίτι από επιχειρήσεις όπως η αλυσίδα Applebee’s και προπαραγγελίες καφέ. Οι οδηγοί μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την Priceline για να βρουν δωμάτια ξενοδοχείου, αλλά για να ολοκληρωθεί η κράτηση θα πρέπει ακόμη να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνό τους.

    Η υπηρεσία δίνει, επίσης, τη δυνατότητα στους οδηγούς να εντοπίσουν το πλησιέστερο πρατήριο βενζίνης Shell ή Exxon Mobil.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το μεγάλο στοίχημα της Fiat: Η επιστροφή της Alfa Romeo στη F1 και η συμμαχία-έκπληξη με τη Hyundai

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Porsche παρουσιάζει το πιο δυνατό πολυτελές σεντάν του κόσμου: την 2018 Panamera Hybrid Sport Turismo



    ΣΧΟΛΙΑ