• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Το συγκλονιστικό αντίο στον Σωκράτη Κόκκαλη Τζούνιορ από τα αδέλφια του: «Γεννήθηκες πρόωρα, έφυγες πρόωρα»

    • NewsRoom


    Την πιο δύσκολη δοκιμασία της ζωής τους αντιμετώπισαν σήμερα τα μέλη της οικογένειας Κόκκαλη που αναγκάστηκαν να αποχαιρετήσουν με τον πιο σκληρό τρόπο τον αγαπημένο τους Σωκράτη Κόκκαλη Τζούνιορ μετά τον απροσδόκητο θάνατό του. Ράγισε καρδιές το συγκλονιστικό αντίο που είπαν στον εκλιπόντα τα αδέλφια του: «Γεννήθηκες πρόωρα, έφυγες πρόωρα. Βιάστηκες να έρθεις στη ζωή και βιάστηκες να φύγεις. Δεν σταμάτησες ποτέ να χαμογελάς ακόμη και τη στιγμή της βάφτισης σου. Δεν σταμάτησες να χαμογελάς. Ελπίζω να μας συγχωρέσεις που δεν μπορέσαμε να σε καταλάβουμε. Παρότι ήσουν ο μικρότερος αδερφός τώρα έγινες για μας ο καλύτερος οδηγός. Όλα αυτά τα χρόνια περάσαμε τα πάντα μαζί. Σήμερα καλούμαστε να σε αποχαιρετήσουμε αυτό δεν θα γίνει γιατί θα είσαι για πάντα μέσα μας. Η μοίρα ξαφνικά σε παίρνει από κοντά μας. Εμείς θα σε έχουμε στο μυαλό μας να χαμογελάς. Πάνω απ’ όλα όμως, θα λείψει σε όλους ένα αγόρι που δεν πρόλαβε να ζήσει», είπαν.

    Η εξόδιος ακολουθία ψάλθηκε σε κλίμα οδύνης στη Μητρόπολη Αθηνών στην 11:00 π.μ. και αμέσως μετά έγινε η ταφή στο πρώτο νεκροταφείο, σε στενό οικογενειακό κύκλο, όπως είναι ήταν η επιθυμία της οικογένειας.

    Οι γονείς -που ζουν τον ύψιστο πόνο που μπορεί να βιώσει άνθρωπος, αυτόν της απώλειας παιδιού- τα αδέλφια του, οι συγγενείς και οι φίλοι της οικογένειας και άνθρωποι του ευρύτερου επαγγελματικού και κοινωνικού της περίγυρου αποχαιρέτησαν το «γελαστό παιδί». Ο Σωκράτης Κόκκαλης Τζούνιορ πέθανε το περασμένο Σάββατο από ανακοπή καρδιάς, σε ένα ξενοδοχείο του Κλίβελαντ, στο Οχάϊο, όπου βρισκόταν για επαγγελματικό ταξίδι.

    H μητέρα του Ελένη Κόκκαλη
    O Σωκράτης Κόκκαλης
    Ελένη Κόκκαλη, Κωνσταντίνος Κόκκαλης, Σωκράτης Κόκκαλης, Δούκισσα Νομικού

    Aπό το πρωί, ο περιβάλλον χώρος γύρω από τη Μητρόπολη Αθηνών είχε γεμίσει με στεφάνια: Της οικογένειας Βαρδινογιάννη, του Βαγγέλη Μαρινάκη, της ΠΑΕ Ολυμπιακού, της ΠΑΕ ΑΕΚ και πολλών άλλων.

    Ανάμεσα σε εκείνους που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια από νωρίς ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, ο Μιχάλης Σάλλας.

    Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας
    Πάρις Κασιδόκωστας Λάτσης και Μαριάννα Λάτση
    Ευάγγελος Μαρινάκης

    Πέτρος Κόκκαλης
    Ο Γιώργος Λούβαρης
    Ο Σίνισα Γκόγκιτς
    Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύσκολες ώρες για την οικογένεια Κόκκαλη: Αυτή την ώρα το «ύστατε χαίρε» στον Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ (εικόνες)

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το τρυφερό μήνυμα της Παυλίνας Βουλγαράκη για τον Σωκράτη Κόκκαλη Τζούνιορ που ράγισε καρδιές [pic]

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: H επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας Κόκκαλη για την κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη Τζούνιορ



    ΣΧΟΛΙΑ