• Big Story

    Σάλος σε twitter και βρετανικό Τύπο από το ξύλο του πιλότου της Aegean Air

    (Δεξιά) Ρούλα Σαλούτση. Επικεφαλής Δημοσίων Σχέσεων Aegean Air


    Διαστάσεις παίρνει το επεισόδιο στο Gatwick με τον ξυλοδαρμό υπαλλήλου του αεροδρομίου από πιλότο της Aegean Airlines. Μετά το mononews.gr, που έφερε το θέμα στο φως της δημοσιότητας στην Ελλάδα, τα κορυφαία βρετανικά μέσα, η Sun και η Daily Mail, κάνουν τώρα εκτενείς αναφορές στο επεισόδιο, που έφερε σε δύσκολη θέση την ελληνική αεροπορική εταιρεία.

    Όλα άρχισαν όταν, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, πιλότος της Aegean Airlines, πλάκωσε στο ξύλο μέλος του προσωπικού εδάφους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την ακύρωση της πτήσης από το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου προς το Ηράκλειο της Κρήτης. Για πολλή ώρα, οι άνθρωποι που περίμεναν στο χώρο επιβίβασης δεν είχαν καταλάβει τι συνέβαινε, αφού κανείς δεν τους είχε ενημερώσει. Μετά από αρκετή καθυστέρηση, τους ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα ότι η πτήση τους προς το ελληνικό νησί ακυρώνεται.

    aegean

    Δεκάδες τουρίστες, που περίμεναν πως και πως τις διακοπές τους στην Κρήτη έμειναν εγκλωβισμένοι στο Gatwick, εξαιτίας ενός καπρίτσιου του πιλότου. Μάλιστα, η αγανάκτηση ήταν τέτοια που δυο από τις επιβάτιδες δεν άντεξαν και ανέβασαν το περιστατικό στο twitter.

    aegean-2twitter
    Tweet της επιβάτιδας της πτήσης A3425

    Η απάντηση της εταιρείας στην επιβάτιδα της πτήσης που ακυρώθηκε, ναι μεν ήταν άμεση, αλλά, όπως βλέπετε στο παραπάνω tweet, δεν απάντησε στο ερώτημα της, αν έγινε δηλαδή όντως το επεισόδιο του ξυλοδαρμού.

    aegean twitter

    Η Aegean Airlines, μετά την ακύρωση της πτήσης, ανέλαβε τη διαμονή των επιβατών σε κοντινά ξενοδοχεία. Απ’ ότι φαίνεται, όμως, ούτε αυτό ικανοποίησε τους τουρίστες, αφού ένας απ’ αυτούς διαμαρτυρήθηκε για την άσχημη μεταχείριση που δέχθηκαν και τη 2ωρη αναμονή για ένα δωμάτιο. Δείτε παρακάτω στη φωτογραφία, την ουρά που είχαν σχηματίσει οι επιβάτες της πτήσης A3425, στο ξενοδοχείο.

    Στο tweet που ακολουθεί βλέπετε το διάλογο της εταιρείας με έναν από τους δυσαρεστημένους πελάτες:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/2-apistefta-chtipimata-anthropi-tis-aegean-airlines-plittoun-ti-fimi-tis-eterias/63085

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/agrio-xilo-apo-piloto-tis-aegean-sto-gatwick-akirothike-ptisi-gia-iraklio/63131



    ΣΧΟΛΙΑ