• Big Story

    Ο Βερύκιος ανεβάζει στο twitter την αποκλειστικότητα του mononews και απαντάει στον Μαντζουράνη

    • NewsRoom
    Δήμος Βερύκιος

    Δήμος Βερύκιος. Αντιπρόεδρος ALPHA TV


    Το αποκλειστικό δημοσίευμα του mononews, με την απάντηση του Γιάννη Μαντζουράνη σε όσα του καταλογίζουν περί διπλού ρόλου στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Δήμος Βερύκιος για να απαντήσει στον γνωστό δικηγόρο.

    Στο tweet του, ο δημοσιογράφος έγραφε: Όταν η τύχη και η δουλειά σου σ’ έχει αξιώσει να αποκτήσεις παλάτι με πισίνα δεν ζητάς τα καλυβόσπιτο του άλλου.

    Είχε προηγηθεί η αποκλειστική δήλωση του κ. Μαντζουράνη στο Mononews.gr, στην οποία απειλούσε τον γνωστό δημοσιογράφο με αγωγές: “Δεν με ξέρουν καλά. Εγώ έχω περάσει δια πυρός και σιδήρου. Θα κάνω αγωγή στο Βερύκιο και θα του πάρω και το αυτοκίνητο και το σπίτι. Ακόμα και συγνώμη να μου ζητήσει δεν πρόκειται να κάνω πίσω.” 

    Ο Δήμος Βερύκιος σήκωσε το γάντι και η απάντησή του δεν άργησε να έρθει: “Ούτε αυτοκίνητο, ούτε σπίτι έχω! Ας μου πάρει την ψυχή!”

    Ο Γιάννης Μαντζουράνης αναδείχθηκε λίγες ώρες πριν την έναρξη της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες, σε “μοιραίο άνθρωπο” για την νομιμότητα του διαγωνισμού: “Δεν είμαι δικηγόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά του Δημήτρη Κοντομηνά” υπογράμμισε με νόημα σε αποκλειστική του δήλωση στο mononews.gr –δήλωση την οποία επανέλαβε και στη δημόσια τηλεόραση, προαναγγέλλοντας αγωγές σε βάρος τόσο του Αlpha όσο και του ΣΚΑΙ που αναπαρήγαγε τις κατηγορίες σε βάρος του. Όπως είπε, θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά των δύο τηλεοπτικών σταθμών διότι ανέφεραν ψευδείς ειδήσεις, που θίγουν την υπόληψή του. «Θα τα πούμε στις δικαστικές αίθουσες, θα κάνω αγωγή σε βάρος και των δυο, είναι ψευδείς οι αναφορές τους και αυτό προσβάλλει την επαγγελματική μου υπόληψη», τόνισε μεταξύ άλλων.

    Η κόντρα άρχισε το βράδυ της Δευτέρας όταν σε έκτακτη τηλεοπτική εκπομπή του Alpha ο Δήμος Βερύκιος αποκάλυψε ότι ο Γιάννης Μαντζουράνης  εκτός από συνήγορος του Ελληνικού Δημοσίου στο Συμβούλιο της Επικρατείας για το θέμα των αδειών, υπήρξε και δικηγόρος του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος συμμετέχει στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες με την επωνυμία “ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ”

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/mantzouranis-se-verikio-tha-sou-paro-aftokinito-tha-sou-paro-ke-spiti/70104

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/verikios-apanta-se-mantzourani-oute-aftokinito-oute-spiti-echo-as-mou-pari-tin-psichi/70146



    ΣΧΟΛΙΑ