• Big Story

    Πηγές ομίλου Φάις: Αρχές Δεκεμβρίου το κατάστημα-ναυαρχίδα της Καλογήρου στο City Link

    Ο επιχειρηματίας, Σαμι Φάις Καλογήρου του Ομίλου Fais

    Ο επιχειρηματίας, Σαμι Φάις


    Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η τροφοδοσία του δικτύου της Καλογήρου με νέα εμπορεύματα. Πηγές του ομίλου Φάις που μίλησαν στο mononews.gr αναφέρουν πως η προσπάθεια επαναφοράς της ιστορικής αλυσίδας στην κανονικότητα προχωράει καλά και εκτιμούν ότι η κατάσταση θα έχει εξομαλυνθεί πλήρως στις αρχές του επόμενους έτους.

    Στόχος, όπως λένε οι ίδιες πηγές, είναι τα καταστήματα να υποδεχθούν τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι του 2018 με πλήρη γκάμα, προσθέτοντας πως «αυτή τη στιγμή το όλο εγχείρημα διανύει την άχαρη περίοδο της προσαρμογής».

    Παράλληλα με την αποκατάσταση της τροφοδοσίας προχωράει και το σχέδιο επαναλειτουργίας σημείων που έκλεισαν πριν την μετάβαση της αλυσίδας στον όμιλο Φάις αλλά και το άνοιγμα νέων σε δημοφιλής «πιάτσες».

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο διάστημα αναμένεται η λειτουργία δυο καταστημάτων Haralas, ένα στο εμπορικό κέντρο Golden Hall (πρόκειται για επαναλειτουργία) και ένα στο City Link στην πλευρά της οδού Σταδίου (στο κατάστημα που μέχρι πρότινος στεγάζονταν σημείο της ελβετικής εταιρείας υπόδησης Bally). Σε διπλανό χώρο στο City Link πρόκειται να λειτουργήσει και το κατάστημα «ναυαρχίδα» (Flagship store) της Καλογήρου.

    Με βάση τον προγραμματισμό, τα δυο τελευταία καταστήματα θα ανοίξουν τις πύλες τους στις αρχές Δεκεμβρίου, λίγο πριν την Χριστουγεννιάτικη περίοδο που παραδοσιακά αυξάνεται η εμπορική κίνηση.

    Κύκλοι του ομίλου Φάις εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την επιτυχία του εγχειρήματος διάσωσης της Καλογήρου και των brands που είχε στην ομπρέλα του, τονίζοντας πως από τη στιγμή που ανέλαβαν τα ηνία οι πωλήσεις της ιστορικής αλυσίδας έχουν ανακάμψει σημαντικά.

    Υπογραμμίζουν πως τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα εάν η συμφωνία εξυγίανσης έκλεινε τον περασμένο Μάιο, και δεν υπήρχε καθυστέρηση και προσθέτουν πως αμέσως μετά την επικύρωση από το δικαστήριο θα ξεδιπλωθεί το πλάνο του ομίλου Φάις για την επιστροφή της Καλογήρου σε ρόλο πρωταγωνιστή.

    Οι ίδιοι κύκλοι εκτιμούν τέλος ότι η απόφαση του δικαστηρίου επί του σχεδίου εξυγίανσης της εταιρείας Λεμονή που διαχειρίζονταν την αλυσίδα Καλογήρου θα εκδοθεί στις αρχές Δεκεμβρίου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φραγκίσκος Λεμονής (τέως Καλογήρου): Ο πλειστηριασμός της μεζονέτας του και η νέα ζωή

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καλογήρου: «Μπλόκο» από το Δημόσιο στην αίτηση εξυγίανσης της ιστορικής αλυσίδας υποδημάτων

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σάμι Φάις: Στο «φουλ οι μηχανές» για την επαναφορά της Καλογήρου



    ΣΧΟΛΙΑ