• Business

    Η MIG «σηκώνει το γάντι» που πέταξε ο Γ. Αποστολόπουλος: «Money talks…»

    MIG

    Θανάσης Παπανικολάου


    Οι Αμερικάνοι έχουν ένα σοφό ρητό όταν μιλάνε για business: «Money talks, bullshit walks…». Δηλαδή, «όταν μιλάει το χρήμα, οι… ανοησίες τελειώνουν». Κάπως έτσι φαίνεται πως είναι και το σκεπτικό της απάντησης της MIG στην αγωγή που κατέθεσε εναντίον της – μεταξύ άλλων – η εταιρεία Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος, αναφορικά με την υπόθεση πώλησης του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ. Επί της ουσίας το αφεντικό της MIG επισημαίνει στον Γ. Αποστολόπουλο ότι αν θέλει το «Υγεία» μπορεί να προσφέρει υψηλότερο τίμημα.

    «Έχοντας αποτύχει να αποκτήσει το 30% του ΥΓΕΙΑ στην τιμή των 0,45 ευρώ και αδυνατώντας προφανώς να επανέλθει με καινούρια δημόσια πρόταση σε τιμή υψηλότερη από τα 0,92 ευρώ που έχουν ήδη προσφερθεί, η “Εταιρεία Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος ΑΕ”, με αβάσιμα νομικά επιχειρήματα, επέλεξε τη δικαστική οδό για λόγους εντυπώσεων», δηλώνει η ΜIG.

    «Εάν το πραγματικό ενδιαφέρον της “Εταιρείας Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος” είναι η εξαγορά του ΥΓΕΙΑ, ο δρόμος είναι πάντα ανοικτός για την προσφορά υψηλότερου τιμήματος σε μετρητά.

    Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα», καταλήγει η ανακοίνωση της MIG.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αποστολόπουλος για MIG: Το παρασκήνιο μιας αγωγής

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Τράπεζα Πειραιώς για την αγωγή Αποστολόπουλου: Δεν έχουμε καμία ανάμιξη με τις αποφάσεις της MIG

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στη Δικαιοσύνη για το Υγεία προσφεύγει ο Αποστολόπουλος



    ΣΧΟΛΙΑ