• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Έντονες φήμες για σύλληψη του Άρη Φλώρου στη Γλυφάδα – Άγνοια δηλώνουν οι δικηγόροι του

    • NewsRoom
    Φλώρος

    Άρης Φλώρος


    Πληροφορίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο το βράδυ της Παρασκευής κάνουν λόγο για σύλληψη του Άρη Φλώρου της Energa έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα. Ωστόσο, την ίδια ώρα οι δικηγόροι του δηλώνουν άγνοια.

    Ο Άρης Φλώρος, ο οποίος είχε καταδικαστεί για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης των εταιρειών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος Energa – Hellas Power, είχε αποφυλακιστεί για λόγους υγείας. Σύμφωνα με το πόρισμα που παρουσίασε, ο 39χρονος είχε  ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%. Έτσι έπειτα από περίπου 36 μήνες στη φυλακή, εκμεταλλευόμενος τον νόμο Παρασκευόπουλου, αφέθηκε ελεύθερος.

    Το μεσημέρι της Παρασκευής ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας, Λάμπρος Σοφουλάκης, άσκησε έφεση κατά του βουλεύματος . Είχε προηγηθεί σχετική παραγγελία προς τον κ. Σοφουλάκη από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Χαράλαμπο Βουρλιώτη. Ειδικότερα, ο κ. Βουρλιώτης, χαρακτηρίζοντας το συγκεκριμένο βούλευμα «καθε άλλο παρά εμπεριστατωμένο και πειστικό», ζητούσε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας να εξετάσει το ενδεχόμενο άσκησης έφεσής του.

    Την ίδια ώρα, η ιατρός, η οποία φέρεται να υπογράφει σχετική γνωμάτευση μετά από εξέταση στο εργαστήριο μελέτης ύπνου του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» καταγγέλλει ότι η υπογραφή της στη γνωμάτευση του Αριστείδη Φλώρου έχει πλαστογραφηθεί.

    Η Καλλιρόη Λάμπρου αναφέρει επίσης ότι ουδέποτε έχει συναντήσει τον κ. Φλώρο.

    Αναλυτικά η δήλωσή της έχει ως εξής:

    «Σας γράφω από το εξωτερικό οπού έχω ξεκινήσει να εργάζομαι προσφάτως και έχω πέσει από τα σύννεφα με αυτά που έμαθα σήμερα.

    Κατά την τριετή μου παραμονή ως Πανεπιστημιακή υπότροφος στο εργαστήριο μελέτης ύπνου του Ευαγγελισμού ουδέποτε συνάντησα τον κ. Φλώρο και ουδέποτε έβαλα την υπογραφή μου σε σχετική γνωμάτευση μελέτης ύπνου.

    Η φερόμενη ως υπογραφή μου ήταν πλάστη και χρησιμοποιήθηκε καταχρηστικά για λόγο, τον οποίο και δεν γνωριζω.

    Έχει θίγει η ιατρική μου τιμή και ελπίζω σύντομα να αποκατασταθεί η αλήθεια».

    Με εκτίμηση

    Καλλιρρόη Λάμπρου».

    Ταυτόχρονα, και δεύτερος γιατρός που εμπλέκεται στην υπόθεση Φλώρου δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση και πως η υπογραφή του στα έγγραφα είναι πλαστή. Πρόκειται για τον Σπύρο Ζακυνθινό, διευθυντή Α’ Κλινικής Εντατικής Θεραπείας στον Ευαγγελισμό, ο οποίος φέρεται να έχει υπογράψει τη σπιρομέτρηση.

    Όπως μάλιστα ανέφερε, έχει στείλει έγγραφη αναφορά στη διοικήτρια του νοσοκομείου και στον ΕΦΚΑ».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Η υπογραφή μου έχει πλαστογραφηθεί», καταγγέλλει η γιατρός στην υπόθεση Φλώρου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αιχμηρή απάντηση των δικαστών στην κυβέρνηση: Ο Φλώρος αποφυλακίστηκε με δικό σας νόμο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ανοίγει ο δρόμος για την ανατροπή: Έφεση κατά της αποφυλάκισης του Αριστείδη Φλώρου



    ΣΧΟΛΙΑ