• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Αναπάντητα ερωτήματα για την τύχη των 9χρονων δίδυμων κοριτσιών – Τι λέει ο καπετάνιος που τα διέσωσε (pic+video)

    • NewsRoom


    Οι δηλώσεις του καπετάνιου περιπλέκουν ακόμη περισσότερο την τραγική κατάσταση του πατέρα που ψάχνει τις δίδυμες κόρες του, ίσως, όμως, να διαφωτίσουν τις έρευνες.

    Ο κ. Γιάννης Φιλιππόπουλος αναγνώρισε, όπως είπε, τις κόρες του σε τηλεοπτικά πλάνα να αποβιβάζονται σώες από ένα πλοιάριο, ενώ πρώτα είχε ψάξει σε νοσοκομεία, αστυνομικά τμήματα ακόμη και νεκροτομεία για τα δυο του κοριτσάκια.

    Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να έρθει σε επαφή μαζί τους καθώς τα κορίτσια δεν βρίσκονται στις λίστες του Λιμενικού. Στα πλάνα τα 9χρονα δίδυμα κορίτσια, Σοφία και Βασιλική Φιλιπποπούλου, είναι ζωντανά, αλλά έχουν χαθεί τα ίχνη τους.

    Ο καπετάνιος του αλιευτικού που μετέφερε κόσμο που κινδύνευε, ανάμεσά τους και τα δυο κορίτσια, μίλησε στο ΣΚΑΪ και ανέφερε πως την νύχτα της καταστροφής διέσωσε τρεις γυναίκες και έπειτα ανέβηκαν στο πλοίο του τέσσερα παιδιά.

    Ο καπετάνιος ανέφερε πως «Η τρίτη γυναίκα φώναζε συνεχώς τα “παιδιά μου, τα παιδιά μου” και μετά στο πλοίο επιβιβάστηκαν ακόμη τέσσερα κορίτσια», ενώ σημείωσε πως, παρόλο που είχε το μυαλό του στο να σώσει όσο πιο πολλούς μπορεί, όταν η βάρκα έφυγε από την ακτή, ο ίδιος ρώτησε τους συναδέλφους του για τα δύο κορίτσια το πλήρωμα του πλοίου.

    «Ρώτησα τους συναδέλφους μου αν αυτά τα κορίτσια ήταν της γυναίκας που κάθονταν δίπλα τους και μου απάντησαν ναι. Είχαν την εντύπωση πως συνοδεύονταν.», ανέφερε, ενώ τόνισε πως τα δυο κορίτσια ήταν ψύχραιμα.

    Το σημαντικότερο, όμως, στοιχείο που έδωσε ο καπετάνιος, ήταν πως όταν έφτασαν και πάλι στην ακτή είδε την Σοφία και Βασιλική Φιλιπποπούλου να φεύγουν με την άλλη οικογένεια και συγκεκριμένα μαζί με τα άλλα δύο κορίτσια που βρίσκονταν στο πλοίο και τον πατέρα τους.

    Όποιος γνωρίζει κάτι μπορεί να καλέσει στο 110 στην Αστυνομία, στο 199 της Πυροσβεστικής και στο 108 στο Λιμενικό Σώμα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βρέθηκε μια γυναίκα που αγνοείτο στο Μάτι: Η ηλικιωμένη με τα γυαλιά ηλίου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το δράμα του πατέρα που αναζητά τις δίδυμες κόρες του – Η σπαρακτική έκκληση για βοήθεια (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στους 77 οι νεκροί στο Μάτι, 187 οι τραυματίες, δεκάδες οι αγνοούμενοι

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άλλη μία δραματική ιστορία: Νιόπαντρο ζευγάρι χωρίστηκε στις φλόγες – Αγνοείται ο άντρας



    ΣΧΟΛΙΑ