• AUTO

    Τι σχέση έχει το Nissan Juke με τις γυναίκες;


    Είναι γνωστό πως οι γυναίκες είναι αυτές που καθορίζουν τελικά την επιλογή ενός αυτοκινήτου ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, κυρίως με τα δικά τους ιδιαίτερα γούστα σε επίπεδο κομψότητας αλλά και αναγκών. Αυτή τη φορά, το ωραίο φύλο θα δώσει το παρών σε έναν ιδιότυπο αγώνα. Το 6ο Ladies Run θα διεξαχθεί φέτος στην πανέμορφη πλαζ του Αστέρα Βουλιαγμένης στις 22 Οκτωβρίου, με το Nissan Juke να ενισχύει την προσπάθεια των συμμετεχουσών σε αυτόν τον μοναδικό αγώνα τρεξίματος, αποκλειστικά για γυναίκες.

    Οι ladies που θα συμμετέχουν στον ξεχωριστό αυτόν αγώνα, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το compact crossover της Nissan που εκτός από τη μοναδική εμφάνιση, διαθέτει μια σειρά από συναρπαστικές και καινοτόμες τεχνολογίες, με πολύ δόση στυλ. Επιπλέον, μια personalized έκδοση, θα αναλάβει τον ρόλο του official car στον αγώνα, ως προπορευόμενο όχημα.

    Μεγάλο ατού του οχήματος ελεύθερου χρόνου της Nissan, αποτελεί το πρόγραμμα εξατομίκευσης που το συνοδεύει, ως μέρος της συνολικής εμπειρίας που μπορεί να βιώσει ο νέος ιδιοκτήτης του, χάρη στα νέα πακέτα εξατομίκευσης του Nissan Design Studio. Τα συγκεκριμένα πακέτα προσαρμογής, παρέχουν την ευκαιρία προσθήκης μεμονωμένων “πινελιών” σε αυτό, με μια σειρά από χρώματα και αξεσουάρ, προκειμένου να προσαρμόσει o/η οδηγός του την εμφάνιση του εσωτερικού και εξωτερικού σε αυτό που τον/την εκφράζει.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιο αυτοκίνητο κέρδισε το βραβείο «Sport auto 2017»;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορνηλία Τζώρτζη: Η σιδηρά κυρία του αυτοκινήτου μιλάει για την Land Rover και την Jaguar

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιο χρηματοδοτικό της Ford θα σε πάει στην έκθεση;



    ΣΧΟΛΙΑ