• AUTO

    Η Polestar ντοπάρει το νέο Volvo XC60

    Volvo XC60 Polestar


    Η Polestar σήκωσε μανίκια και ανέλαβε το όχημα ελεύθερου χρόνου της Volvo, το XC60 προκειμένου να κάνει τα μαγικά της για άλλη μια φορά. Ετοίμασε ένα βελτιωτικό πακέτο για τη κορυφαία έκδοση του XC60, την υβριδική T8.

    Volvo XC60 Polestar

    Με τις κατάλληλες επεμβάσεις το σουηδικό αυτοκίνητο απέκτησε επιπλέον ισχύ σκαρφαλώνοντας τώρα από τους 407 ίππους, στους 421. Ποτέ η ιπποδύναμη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί περιττή, ακόμη και για ένα πολυτελές SUV όπως είναι το XC60. Σύμφωνα με την εταιρία εκτός από την μικρή αύξηση της ονομαστικής ιπποδύναμης, έχει βελτιωθεί αισθητά η απόκριση του γκαζιού αλλά ακόμη πιο σημαντικό και ο χρόνος αλλαγής των σχέσεων στο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

    Volvo XC60 Polestar

    Το θετικό σε όλο αυτό είναι πως η συγκεκριμένη βελτίωση πάντα σύμφωνα με επίσημα χείλη δεν επηρεάζει την μέση κατανάλωση καυσίμου, να σημειώσουμε εδώ πως αυτή οριοθετείται στα 2,1lt/100 km, η ηλεκτρική αυτονομία προσεγγίζει τα 45 km.

    Τώρα που έπεσε στα χέρια της, η ίδια η Polestar δηλώνει πως στο άμεσο μέλλον θα καταπιαστεί και με τις υπόλοιπες εκδόσεις του XC60.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η νέα πρωτοποριακή κίνηση της Nissan: Πώς κάνει τη ζωή σας πιο συναρπαστική

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί η Porsche αύξησε τις πωλήσεις της;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι πρέπει να γνωρίζεις για το service της Mercedes



    ΣΧΟΛΙΑ