• AUTO

    Δέσμευση της SEAT στο ταλέντο και στην εκπαίδευση

    SEAT


    Η SEAT αναπτύσσει εκπαιδευτικά προγράμματα σε συνεργασία με σχολές διοίκησης επιχειρήσεων όπως το ESADE και το IESE, που προωθούν τη δημιουργία μελλοντικών ταλαντούχων στελεχών και την ανίχνευση των μελλοντικών τάσεων. Σε συνεργασία με το Volkswagen Group Research και το UPC, η μάρκα διεξάγει έρευνα για τη αστική κινητικότητα του μέλλοντος στη Βαρκελώνη μέσου του CARNET project.

    Η εταιρία ενισχύει τη δέσμευση της στην εκπαίδευση μέσω συνεργασίας με πανεπιστήμια και κορυφαίες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων. Το περασμένο έτος, ο μεγαλύτερος δημιουργός θέσεων επαγγελματικής απασχόλησης στο τομέα της βιομηχανίας στην Ισπανία, ολοκλήρωσε μία σειρά από projects που την κάνουν μία από τις πιο αφοσιωμένες εταιρείες στη καινοτομία και την εξέλιξη νέων επαγγελματιών.

    Μία από τις κύριες πρωτοβουλίες είναι η συνεργασία μεταξύ SEAT και ESADE. H SEAT συμμετέχει ενεργά στα εκπαιδευτικά προγράμματα του κορυφαίου αυτού ακαδημαϊκού ιδρύματος και αποτελεί επίτιμο μέλος του. Παράλληλα, μέσω της ESADE, φέτος η αυτοκινητοβιομηχανία δημιούργησε τη χορηγία SEAT, η οποία στοχεύει στη προώθηση της κατάρτισης μελλοντικών στελεχών. Κατά τη διάρκεια της διδακτικής περιόδου 2016/17, δύο σπουδαστές ηλικίας από 18 έως 22 ετών, παρακολούθησαν ένα δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΒΒΑ (Bachelor in Business Administration), κάνοντας ακόμη ένα βήμα στην αφοσίωση της μάρκας στη κατάρτιση νέων ταλέντων.

    Ταυτόχρονα, μέσω της συμφωνίας με το IESE, η SEAT στηρίζει την SEAT Innovation Chair, με επικεφαλής τον καθηγητή Antonio Dávila. Η ίδρυση της πανεπιστημιακής έδρας ανταποκρίνεται στη δέσμευση των δύο οργανισμών να διεξάγουν έρευνες για τη καινοτομία, εφαρμοζόμενες σε διαφορετικά επιχειρηματικά μοντέλα και να διαδώσουν τα ευρήματα τους μεταξύ στελεχών και ηγετών επιχειρήσεων. Η συμφωνία προβλέπει επίσης τη συμμετοχή ανώτερων στελεχών της SEAT σε εκπαιδευτικά προγράμματα και τη διεξαγωγή εκδηλώσεων φοιτητικής προβολής με τη διοργάνωση του IESE.

    «Οι συνεργασίες με πανεπιστήμια ενισχύουν το στόχο μας για τη προώθηση νέων ταλέντων καθώς πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα μελλοντικά στελέχη δεν πρέπει μόνο να συμβάλλουν στη πρόοδο της εταιρείας αλλά πρέπει και να αποτελούν βασικό παράγοντα ανάπτυξης και μετασχηματισμού της κοινωνίας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να συνεργαστούμε με εκπαιδευτικά κέντρα υψηλού κύρους όπως τα IESE, ESADE, UPC ή ELISAVA», εξηγεί ο SEAT Vice-president for Human Resources Xavier Ros.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Lotus Evora: Σε παρασύρει σαν τον άνεμο…

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόσα χιλιόμετρα πιάνει η BMW Alpina B7 Biturbo

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Από 21.846 ευρώ η Mercedes-Benz A160d



    ΣΧΟΛΙΑ