• AUTO

    Ανανέωση για το Nissan Qashqai: Και ξανά προς τη δόξα τραβά…


    Εάν παρατηρήσει κανείς την εμπορική πορεία που έχει καταγράψει το Nissan Qashqai σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ή ακόμη καλύτερα στη δική μας ελληνική αγορά με τα αναμενόμενα οικονομικά αγκάθια της τα προηγούμενα έτη, θα διαπιστώσει έναν άθλο κυριολεκτικά. Στην περίπτωση που το crossover της ιαπωνικής φίρμας ήταν ποδοσφαιρική ομάδα, ε τότε σίγουρα θα είχε σαρώσει τους τίτλους εδώ και χρόνια. Μιλάμε για μια σταθερή αδιαφιλονίκητη διαχρονική πρωτιά στον πίνακα των πωλήσεων εδώ ή έξω, μάλιστα την ώρα κατά την οποία η συγκεκριμένη κατηγορία οχημάτων πληθαίνει από νέες παρουσίες με ραγδαίους ρυθμούς.

    Κάπως έτσι λοιπόν ήρθε η ώρα για το ανανεωμένο Qashqai στο οποίο ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ηχομόνωση και την αεροδυναμική, προκειμένου να μειωθεί και το επίπεδο θορύβου στο εσωτερικό. Βελτιώσεις έγιναν επίσης στο σύστημα διεύθυνσης όσο και στην ανάρτηση, με στόχο τη βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς, της κύλισης αλλά και της άνεσης. Το Nissan Intelligent Mobility, πέρα από τις καθιερωμένες λειτουργίες περιλαμβάνει πλέον ένα αναβαθμισμένο σύστημα προειδοποίησης τυφλού σημείου (Blind Spot Warning) που μπορεί να αναγνωρίσει και διερχόμενους πεζούς καθώς και το ημιαυτόνομο σύστημα οδήγησης ProPILOT.

    Οι τιμές ξεκινούν από 19.190 ευρώ για το βενζινοκίνητο 1.2Τ, με στάνταρ εξοπλισμό που περιλαμβάνει ESP με hill holder και λειτουργία ηλεκτρονικού διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης, 6 αερόσακους, κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες, cruise control, ηχοσύστημα με Βluetooth, θύρες USB και Aux και χειριστήρια στο τιμόνι, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών και σύστημα start-stop. Οι τιμές του ντίζελ 1.5 ξεκινούν από 21.790 ευρώ. Ο βασιλιάς απέθανε, ζήτω ο βασιλεύς…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πύραυλος τσέπης από τη Suzuki

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένα ποτήρι νερό συμβάλλει στην οδική ασφάλεια!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το (ηλεκτρικό) αύριο της Honda…



    ΣΧΟΛΙΑ