• AUTO

    Μπίλλη Τζώρτζη: Εγκαίνια για τη νέα μονάδα της JAGUAR – LANDROVER

    • Contributor
    Tzortzis S.A.

    Σάντυ Τζώρτζη, Κώστας Πετρόπουλος, Γιώργος Τζώρτζης, Νίκος Μπέλος, Murat Radmarrd, Ιωάννα Τζώρτζη, Μπίλη Τζώρτζη


    Με εαρινή διάθεση, finger food, δροσερά κοκτέηλ και τη μουσική συνοδεία του DJ Ανδρέα Γιαννά, η Μπίλλη Τζώρτζη εγκαινίασε τα πολυτελή γραφεία της JAGUAR – LANDROVER, στο νούμερο 99 της λεωφόρου Λαυρίου, ανακαινισμένα στα πλαίσια των διεθνών στάνταρ του brand. 

    Έχοντας για 25 χρόνια αντιμετωπίσει με επιτυχία την πρόκληση του να εκπροσωπεί εταιρείες με πλούσια κληρονομιά, η ΤΖΩΡΤΖΗΣ Α.Ε. σφραγίζει την πορεία της με ένα δυναμικό βήμα.

    Οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στον Σταυρό Αγίας Παρασκευής, με κτιριακή υποδομή, αισθητική και λειτουργία αντίστοιχη της ποιότητας των αυτοκινήτων που φιλοξενούν,  απευθύνονται στους  πιο απαιτητικούς  καταναλωτές.

    Και αυτοί με την παρουσία τους τίμησαν την βραδιά και είχαν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν και να περιηγηθούν εν μέσω μιας  πλήρους γκάμας μοντέλων κι exclusive αξεσσουάρ από την συλλογή των official Jaguar Land Rover Accessories.

    Ο χώρος, επιβλητικός, απέρριτος και φωτεινός, αποτελεί το ιδανικό κάδρο ώστε να διατίθενται και να συντηρούνται αυτοκίνητα, που αποτυπώνουν την τελευταία λέξη τεχνολογίας, εξειδίκευσης και ισχής.

    Η ΤΖΩΡΤΖΗΣ Α.Ε., έχοντας συνδέσει  το μέλλον της με  μια ιστορική αυτοκινητοβιομηχανία,  εν μέσω φίλων και οπαδών της υψηλής αισθητικής, γιόρτασε το κερδισμένο της στοίχημα.

    Tzortzis S.A.
    Μπίλη Τζώρτζη, Γιάννης Πετρόπουλος



    ΣΧΟΛΙΑ