• Top Stories

    Επίδομα τέκνων: Τι πρέπει να κάνετε για να το πληρωθείτε έγκαιρα

    • NewsRoom
    επίδομα παιδιού


    Μέχρι τις 20 Ιουνίου θα πρέπει να υποβάλουν τις φορολογικές τους δηλώσεις όσοι είναι δικαιούχοι του επιδόματος τέκνων από τον ΟΠΕΚΑ και δικαιούνται τη δεύτερη δόση, που αντιστοιχεί στο δίμηνο Μαρτίου – Απριλίου.

    Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, όσοι φορολογούμενοι υποβάλουν έως τις 20 Ιουνίου στο TAXISNET τις φορολογικές τους δηλώσεις και τις αιτήσεις Α21 για τη χορήγηση των νέων οικογενειακών επιδομάτων τότε θα λάβουν το επίδομα στο χρονικό διάστημα 25-27 Ιουνίου. Σε περίπτωση που οι δικαιούχοι δεν έχουν λάβει τα επιδόματα του πρώτου διμήνου θα τα εισπράξουν μαζί και αυτά.

    Όσοι δεν προλάβουν να υποβάλουν μέχρι τις 20 Ιουνίου τις φορολογικές δηλώσεις και το Α21 θα έχουν δεύτερη ευκαιρία τον Ιούλιο. Θα μπορούν, έτσι, να εισπράξουν τα επιδόματα που αντιστοιχούν στο δεύτερο και στο τρίτο δίμηνο του έτους ή τα επιδόματα που που αντιστοιχούν σε ολόκληρο το πρώτο εξάμηνο του έτους στο διάστημα από 25 έως 27 Ιουλίου, υπό την προϋπόθεση ότι έως τις 20 Ιουλίου θα έχουν υποβάλει τι φορολογικές τους δηλώσεις και τις αιτήσεις Α21.

    Η εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων Α21 θα ανοίξει, όπως είχε δηλώσει η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Θεανώ Φωτίου, αύριο Παρασκευή 25/5.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επίδομα παιδιού: Πότε ανοίγει το Α21

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικό τροχαίο στη Μεταμόρφωση: Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου – Ένας νεκρός

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δολοφόνησαν πρώην σύζυγο ιδιοκτήτη ΠΑΕ – Βρέθηκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού της



    ΣΧΟΛΙΑ