• Think Tanks

    Αυτό είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο μετά τη Gisele! (pics)

    • NewsRoom
    jenner


    Για πρώτη φορά από το 2002, η Gisele Bundchen δεν είναι το πιο ακριβοπληρωμένο στον κόσμο. Η 22χρονη Kendall Jenner, αναρριχήθηκε στην κορυφή με μία προσοδοφόρο χρονιά που της απέφερε 22 εκατ. δολάρια.

    Χάρη στο λογαριασμό της στο Instagram που της επιτρέπει να προβάλλει τις διαφημίσεις της σε 85 εκατομμύρια followers, η Jenner έκανε προσωπικό ρεκόρ καριέρας στο δωδεκάμηνο έως τον Ιούνιο, κλείνοντας ευνοϊκές συμφωνίες με εταιρείες όπως η Estée Lauder, η La Perla και η Adidas. Οι αποδοχές από το τηλεοπτικό ριάλιτι της οικογένειάς της, η γραμμή ρούχων που λανσάρει με την αδερφή της, Kylie Jenner και οι πολυάριθμες διαφημιστικές συμφωνίες της στα social media ανέβασαν σημαντικά το κασέ της ως μοντέλου.

    Η Jenner ξεπέρασε ελαφρώς την Bundchen (Νο 2, $17,5 εκατ.) που είχε μια πιο ήσυχη χρονιά. Η 37χρονη εξακολούθησε να ποζάρει για το άρωμα Carolina Herrera, τα υποδήματα Arezzo και τα κοσμήματα Vivara στη γενέτειρά της, τη Βραζιλία, αλλά οι λιγότερες διαφημιστικές εκστρατείες μεταφράστηκαν σε βουτιά 43% για τα έσοδά της από τα 30,5 εκατ. δολάρια του 2016.

    Την κορυφαία τριάδα συμπληρώνει η Chrissy Teigen (No. 3, $13,5 εκατ.), η οποία κάνει το ντεμπούτο της στη λίστα. Με έναν υπερμεγέθη αριθμό “πιστών” στα social media, το πρών covergirl του Sports Illustrated κερδίζει εκατομμύρια από συμφωνίες που εκτείνονται πέρα από τη μόδα, συμπεριλαμβανομένης της προώθησης brands ποτών, όπως το Vita Coco και η Smirnoff.

    Αθροιστικά, τα 10 πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο κέρδισαν 109,5 εκατ. δολάρια στο διάστημα 1η Ιουνίου 2016-1η Ιουνίου 2017, προ φόρων και προμηθειών.

    Η μόδα αλλάζει, το ίδιο και η κατάταξη των πιο ακριβοπληρωμένων μοντέλων. Η φετινή λίστα κυριαρχείται από κορίτσια του Instragram, γόνους των celebrities, ενώ φιλοξενεί για πρώτη φορά και ένα μοντέλο με καμπύλες.

    Πάρτε για παράδειγμα τη διασημότητα του Intagram, Bella Hadid (Νο. 9, $6 εκατ.) που κέρδισε μια θέση στην κορυφαία δεκάδα χάρη στην πολυάσχολη χρονιά της στην οποία πόζαρε για πάνω από δέκα brands, συμπεριλαμβανομένων της Dior, της Nike και της Nars. Η αδερφή της, Gigi Hadid (No. 5, $9,5 εκατ.) κέρδισε 3,5 εκατ. περισσότερα, σηματοδοτώντας την πρώτη εμφάνιση αδερφών στην ίδια λίστα.

    Πηγή: Forbes

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Goldman Sachs: Γιατί το bitcoin δεν είναι ο νέος χρυσός

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Προειδοποίηση-βόμβα: Η εγγύηση καταθέσεων έως 100.000 ευρώ μπορεί σύντομα να μην ισχύει



    ΣΧΟΛΙΑ