• Κοινωνία

    Πέντε εύκολοι και δημιουργικοί τρόποι για να βγάλετε έξτρα χρήματα

    • Αθηνά Λαρδή


    Θέλετε να αρχίσετε να αποταμιεύετε χρήματα, χωρίς να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας και να κάνετε περικοπές; Όσο δύσκολο κι αν φαντάζει κάτι τέτοιο, υπάρχει τρόπος. Παρακάτω θα δείτε… δημιουργικές ασχολίες, που μπορούν να σας αποφέρουν και κάποια κέρδη μηνιαίως.

    • Πουλήστε τις φωτογραφίες σας

    Έχετε ταλέντο στη φωτογραφία; Σας αρέσει να απαθανατίζετε στιγμές της ζωής σας; Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτό σας το χάρισμα και να πουλήσετε τις φωτογραφίες σας, σε πρακτορεία όπως είναι το Shutterstock και το iStock. Σε αυτού του είδους τις υπηρεσίες θα πληρώνεστε κάθε φορά που κάποιος κατεβάζει τα «έργα» σας.

    • Νοικιάστε μέσω Airbnb

    Η Airbnb, ιστοσελίδα καταχώρησης, εύρεσης και ενοικίασης καταλυμάτων έχει αρχίσει να γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλής και στην Ελλάδα. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το γεγονός αυτό νοικιάζοντας και εσείς κάποιον χώρο που διαθέτετε μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας και δείτε τα εισοδήματά σας να αυξάνονται.

    • Εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας

    Έχετε έφεση στη ζωγραφική, το σχέδιο, το τραγούδι; Αν ναι, τότε δεν έχετε παρά να εκμεταλλευτείτε αυτά σας τα προσόντα για να κερδίσετε κάποια έξτρα χρήματα.

    • Κάντε babysitting 

    Ξεκινήστε από γνωστές σας μαμάδες και προτείνετέ τους να κρατήσετε τα παιδιά τους όσο εκείνες θα λείπουν από το σπίτι. Η παροχή μιας τέτοιας υπηρεσίας στον συγκεκριμένο κόσμο μπορεί να σας αποφέρει πολλά χρήματα, καθώς αν είστε καλοί σε αυτό που κάνετε, δεν θα αργήσετε να έχετε πολλές προτάσεις. Μάλιστα, αν παραπάνω εμπειρία σχετικά με την φροντίδα των παιδιών, μπορείτε να εγγραφείτε και σε κάποια ανάλογη online πλατφόρμα για περισσότερους πελάτες.

    • Καθαρίστε τη ντουλάπα σας

    Σίγουρα θα έχετε στις ντουλάπες σας ρούχα, αξεσουάρ, παπούτσια, τα οποία είναι σε καλή κατάσταση, αλλά δεν τα χρησιμοποιείτε πια. Βρείτε τα κατάλληλα apps, ή online πλατφόρμες ή φυσικά καταστήματα και βγάλτε χρήματα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ένας επιστήμονας εξηγεί πώς να διορθώσετε τις κακές συνήθειες και να εξοικονομήσετε χρήματα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στις Airbnb κρατήσεις σας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς να εξοικονομήσετε εκατοντάδες ευρώ ετησίως κόβοντας αυτές τις 4 συνήθειες



    ΣΧΟΛΙΑ