• ΑΓΟΡΕΣ

    Γ.Ζαφείρης, Εθνική Ασφαλιστική: «Η επιτυχία στις πωλήσεις χρειάζεται συναίσθηση»

    Γιώργος Ζαφείρης, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής


    “Θα είμαι δίπλα σου για μια ζωή!

    Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσες ασφαλιστικές εταιρίες μπορούν να εκφράσουν αυτήν την δέσμευση;

    Πόσες έχουν αποδείξει ότι μπορούν να την υλοποιήσουν ;

    Και σε δεύτερο επίπεδο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, πόσοι άνθρωποι των πωλήσεων μπορούν να υποσχεθούν στον πελάτη τους, ότι το πρόγραμμα που του προτείνουν, ότι η καριέρα που επιδιώκουν θα είναι συνδεδεμένη για μια ζωή με τη συγκεκριμένη εταιρία ;

    Νομίζω ότι την ξέρετε την απάντηση. Μόνο η Εθνική Ασφαλιστική και μόνον εσείς.

    Εσείς που με τις κορυφαίες επιτυχίες που πραγματοποιήσατε στην δύσκολη αυτή περίοδο αποδείξατε περίτρανα πως θα είστε δίπλα στην εταιρία σας για μια ζωή.

    Λένε πως περισσότερο από ευφυία, από εξυπνάδα, η επιτυχία στις πωλήσεις χρειάζεται συναίσθηση. Οι κορυφαίοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι που βραβεύονται κάθε χρόνο, αλλά και όλοι εσείς που βρίσκεστε σήμερα εδώ, ξέρετε να διαβάζετε τους υποψήφιους πελάτες σας.

    Μπορείτε να συνδεθείτε με τις ελπίδες τους, τους φόβους και τις προσδοκίες τους. Μπορείτε να τους συμπαρασύρετε στο μαγικό κόσμο της ασφάλειας, να τους εντάξετε στην μεγάλη οικογένεια της Εθνικής Ασφαλιστικής. Και να είστε δίπλα τους για μια ζωή.

    Το να αγαπάς τους πελάτες σου είναι μια τέχνη. Μια τέχνη που εδώ στην Εθνική Ασφαλιστική κατέχουμε και τελειοποιούμε εδώ και 126 χρόνια. Μια τέχνη που επεκτείνεται και πέρα από τις προδιαγραφές του επαγγέλματός μας και που στοχεύει να αγγίξει τις ζωές όλο και περισσότερων ανθρώπων, που επιδιώκει διαρκώς να διευρύνει τον κύκλο της μεγάλης και δυναμικής αυτής οικογένειας.

    Τι σημαίνει όμως αγαπάω τους πελάτες μου;

    Τι σημαίνει τελικά αγαπάω;

    Αγαπάω στην δουλειά μας σημαίνει έχω τη γνώση, αναλαμβάνω την ευθύνη, σέβομαι τις ανάγκες, τις ιδιαιτερότητες και τα θέλω του πελάτη μου και νοιάζομαι.

    Αγαπάω, σημαίνει ότι δεν θέλω να υπάρχει ούτε ένας συνάνθρωπός μου ανασφάλιστος.

    Στόχος ουτοπικός, θα σκεφτείτε. Στόχος με ανθρωπιά, θα πω εγώ. Σίγουρα στόχος δύσκολος, αλλά όταν υπάρχει η θέληση και η τεχνογνωσία όλα γίνονται.

    Ή μάλλον όλα μπορούν να γίνουν στην Εθνική Ασφαλιστική. Έχετε ήδη στα χέρια σας ,μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων Full .Σήμερα έχετε και δύο καινούργιες παραλλαγές του FULL, το FULL merimna 4U για πρωτοβάθμια φροντίδα και το FULL Ειδικό για δευτεροβάθμιες υπηρεσίες υγείας, που αφορούν στους συνανθρώπους μας που αν και έχουν προβλήματα υγείας, θέλουν να είναι ασφαλισμένοι.

    Είμαστε εδώ μαζί σας, είμαστε δίπλα σας και σχεδιάζουμε μαζί σας την επόμενη μέρα. Γιατί το μέλλον δεν είναι το αποτέλεσμα της επιλογής κάποιας από τις εναλλακτικές λύσεις που προσφέρει το παρόν. Το μέλλον είναι ένας τόπος που τον δημιουργούμε εμείς. Πρώτα στο μυαλό μας και μετά με τις πράξεις μας. Δεν θα ψάξουμε να βρούμε τους δρόμους, γιατί τους δρόμους θα τους φτιάξουμε εμείς. Και όσο τους φτιάχνουμε θα κάνουμε και τις απαραίτητες αλλαγές και διορθώσεις. Και κάθε μία από τις αλλαγές αυτές θα είναι από μόνη της μια πρόκληση, που θα μας φέρνει ολοένα και πιο κοντά στο τελικό όραμά μας: να μην υπάρχει ούτε ένας συνάνθρωπός μας ανασφάλιστος.!!!!!!!

    Και αυτό είναι διαχρονικά το όραμα των ανθρώπων των πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, αυτή είναι η κινητήρια δύναμη, η εντυπωσιακή κινητήρια δύναμη που πηγάζει μέσα από την καρδιά μας. Αυτή είναι η εικόνα που έχουμε όλοι αποτυπωμένη στο μυαλό μας και στην ψυχή μας.

    Αυτό το κοινό όραμα που εκφράστηκε από την ίδρυση της εταιρίας είναι, αγαπητοί συνεργάτες, η κοινή μας ταυτότητα και σκοπός.

    Μας ενθαρρύνει να καινοτομούμε, μας οδηγεί σε νέους τρόπους σκέψης και δράσης. Αποτελεί τον πυρήνα από τον οποίο ανατροφοδοτείται και ανανεώνεται όλη η εταιρία μας.

    Έχοντας αυτό το κοινό όραμα έχουμε ήδη εντάξει ως αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς μας την συνεχή εκπαίδευση, επιμόρφωση και αυτοβελτίωση.

    Προχωρούμε γρηγορότερα από τους ανταγωνιστές μας σε όλα τα επίπεδα.

    Μαθαίνουμε από τα λάθη μας, τα διορθώνουμε και δημιουργούμε καινούργιες υποδειγματικές δομές.

    Δουλεύουμε ως ομάδα, υποστηρίζοντας και ενδυναμώνοντας ο ένας τον άλλο.

    Ακόμη κι αν δεν το έχετε συνειδητοποιήσει, αρκεί να κοιτάξετε τα συνολικά παραγωγικά σας αποτελέσματα και για το 2016, αλλά και κατά το Α’ τρίμηνο του 2017.

    Και όπως είπε και πριν από λίγο ο Αν/της Διευθύνων μας, τα αποτελέσματα του 6μήνου θα είναι ακόμη εντυπωσιακότερα! Πραγματικά σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο χειροκρότημα.

    Είμαστε όλοι παρόντες, έτοιμοι για δράση. Είμαστε εδώ ο ένας δίπλα στον άλλο και όλοι μαζί δίπλα στους πελάτες μας, συνδεδεμένοι με την ιστορία μας, τις αξίες μας, το όραμά μας.

    Ο απολογισμός του ανθρώπινου δυναμικού των πωλήσεων είναι συγκλονιστικός και νοιώθω υπερήφανος για εσάς : οι πωλήσεις της Εθνικής Ασφαλιστικής δεν έχουν ούτε έναν… Δεν βρέθηκε ανάμεσά σας ούτε ένας που να μην είναι απολύτως προσηλωμένος στον στόχο του, στο κοινό μας όραμα. Δεν υπάρχει ούτε ένας που να λύγισε αναλογιζόμενος τις ενδεχόμενες αλλαγές, που να φοβήθηκε τις νέες προκλήσεις.

    Κυρίες και κύριοι, αγαπητοί συνεργάτες. Οι επιτυχίες της Εθνικής Ασφαλιστικής, η ηγετική της θέση στο πέρασμα τόσων χρόνων, διαγράφουν και προμηνύουν ξεκάθαρα τις επιτυχίες που έρχονται. Αν μπορέσουμε να τις δούμε, αν μπορέσουμε να πιστέψουμε ότι το όραμά μας είναι η νέα μας πραγματικότητα, τότε θα ανοίξουμε στην καρδιά και στο μυαλό μας έναν καινούργιο κόσμο δυνατοτήτων και θα δουλέψουμε με πάθος και προσήλωση για να τις αξιοποιήσουμε στο έπακρο. Για να ανοίξουμε νέους δρόμους επιτυχιών, μετατρέποντας τις προκλήσεις σε ευκαιρίες που θα μας οδηγούν ολοένα και πιο κοντά στο όραμά μας.

    Σταθείτε ο ένας δίπλα στον άλλο, σταθείτε δίπλα στους πελάτες μας. Η ζωή του ανθρώπου, η επιβίωση και η ευζωία του ήταν και θα συνεχίσει να είναι υπόθεση συλλογική, υπόθεση της ομάδας. Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλο, χρειαζόμαστε συμμάχους, πελάτες, συνεργάτες, συναδέλφους που μαζί τους θα μοιραστούμε το όραμά μας. Η απομόνωση δεν έχει φέρει ποτέ επιτυχία. Ούτε κι ευτυχία.

    Κι εμείς είμαστε τυχεροί γιατί όχι απλώς έχουμε ομάδα, αλλά την ηγετική ομάδα. Μια τεράστια ανθρώπινη παραγωγική δύναμη, που με γνώση, πάθος, σεβασμό και συνέπεια συνεχίζει να κάνει πράξη το ακατόρθωτο, να ξεπερνάει τον ίδιο της τον εαυτό και να απαντάει στις μικρές και μεγάλες προκλήσεις του σήμερα, σχεδιάζοντας τον υπέροχο καινούργιο κόσμο του αύριο!”

    Ομιλία του γενικού Διευθυντή Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, Γιώργου Ζαφείρη, στην ετήσια βραδιά βραβεύσεων της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ  που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9/6/2017 στο Γκολφ της Γλυφάδας.



    ΣΧΟΛΙΑ