• Business

    Το “φαγοπότι” συνεχίζεται! Η Κουντουρά πληρώνει 11(!) άτομα για να “τρέχουν” το site του υπουργείου!


    Πόσα άτομα…άραγε χρειάζεται για να βιδώσουν μια λάμπα;

    Απάντηση: Ενας να τη βιδώνει και πέντε να κρατάνε τη σκάλα!

    Αυτό το ανέκδοτο της προηγούμενης 10ετίας, μπορεί εύκολα να παραφραστεί ως εξής: “Πόσα άτομα… άραγε χρειάζονται για να “τρέξουν” την ιστοσελίδα του πρώην υπουργείου Τουρισμού;”

    Η απάντηση: Τρία επιτελικά στελέχη και οκτώ να παρακολουθούν τους επικεφαλής!

    Φαίνεται ότι στο υπουργείο Τουρισμού βρήκαν το συγκεκριμένο ανέκδοτο πολύ “πετυχημένο” και σκέφτηκαν να το κάνουν πράξη.

    Ετσι, εκδόθηκε νέα απόφαση από το πρώην υπουργείο Τουρισμού (νύν υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού) σε σχέση με τα μέλη της ομάδας διαχείρισης του διαδικτυακού τόπου.

    Η νέα ομάδα των επικεφαλής έχει ως εξής:

    -Επιτελικός Υπεύθυνος: Λεωνίδας Αντωνόπουλος (Προϊστάμενος Γενικής Διεύθυνσης Τουριστικής Πολιτικής)

    -Τεχνικός Υπεύθυνος: Σταμάτης Λαγάνης (Προϊστάμενος Τμήματος Οργάνωσης, Απλούστευσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης), Χρήστος Καμπίτσης, Παναγιώτης Τσιμπλοστεφανάκης.

    -Υπεύθυνος Περιεχομένου: Παναγιώτης Οπλοποιός (Σύμβουλος της Αναπληρώτριας Υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού για θέματα Ψηφιακής Τεχνολογίας και Πληροφορικής).

    Τα υπόλοιπα 8 άτομα είναι τα εξής:

    1. Αρετή – Ευαγγελία Πρίντεζη

    2. Παρασκευή – Μαρία Στρούμπου

    3. Διονυσία Τσόπελα

    4. Αικατερίνη Μανεδάκη

    5. Ειρήνη Μαζαράκη

    6. Κωνσταντίνος Ρομπόπουλος

    7. Κωνσταντίνος Στεφανακίδης

    8. Νικόλαος Χουρσαλάς (με αναπληρώτρια την κα. Δήμητρα Γιαννακοπούλου).

    Ως αντικείμενο της ομάδας διαχείρισης διαδικτυακού τόπου είναι η ανάπτυξη και παροχή ολοκληρωμένων ηλεκτρονικών υπηρεσιών και η διασφάλιση της διαλειτουργικότητας σε οργανωτικό, σημασιολογικό και τεχνολογικό επίπεδο, για την ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ πληροφοριακών συστημάτων των φορέων του δημοσίου τομέα και κυρίως η παρακολούθηση και επικαιροποίηση με τα κάθε φορά νέα δεδομένα του περιεχομένου της επίσημης ιστοσελίδας του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού (πρώην υπουργείο Τουρισμού).



    ΣΧΟΛΙΑ